Ønsker du at få personlig træning og vanecoaching til at lykkedes med dit vægttab?

 -Så er et "10 ugers 1:1 vægttabsforløb, -uden du skal undsvære chokolade" hos mig, måske lige noget for dig!

​Hvis du ønsker at få personlig træning/vanecoaching OG ugentlig hjælp og støtte til at få skabt gode vaner, der kan give dig en slank, sund og stærk krop med udgangspunkt i dit liv og dine ønsker, så kan jeg helt sikkert hjælpe dig!

Med et 1:1 vægttabsforløb bliver du hjulpet godt fra start og støttet undervejs ved, at vi løbende snakker om og finder alternativer til de udfordringer som netop du oplever for et vægttab. 

Derved lærer du hvordan du fremadrettet kan tackle dine udfordringer anderledes og sammen finder vi ud af hvilke vaner, der skal til for, at du får skabt det der kan virke for DIG!

Samtidig med at du har en person som du er committet til.


Det er til dig som godt ved, at quickfix ikke er løsningen, men en reel indsats, et skridt ad gangen, indtil det bliver til mange små gode vaner i din hverdag, da det er det, der giver dig et effektivt vægttabsresultat og får det til at blive!

​Du har måske forsøgt selv at tabe dig flere gange, men mistet motivation undervejs og givet op eller følt dig forvirret over hvorfor, at du ikke kan få det til at fungere for dig i længden.

Jeg tilbyder professionel hjælp til vægttab, så du lærer at forstå og tackle netop dine udfordringer, så du kan nå dit mål OG beholde det.

Jeg er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed, personlig træner og vanecoach og en masse andre uddannelser og kurser (se evt. mit CV i bunden af siden her) og jeg har selv tabt mig rigtig mange kilo samt hjulpet MANGE kvinder med at tabe sig, så jeg er helt sikker på, at jeg også kan hjælpe dig.

Forløbet kan enten foregå online via Zoom eller i mit private studio i Gentofte, hvor kun du og jeg er til stede hver gang.​

Hvis det er online på Zoom indeholder det 1:1 kostvejledning og fokus på vanecoaching.

Hvis det er i Gentofte indeholder det 1:1 kostvejledning, vanecoaching og personlig træning.


Hvis du overvejer om et vægttabsforløb med en personlig træner er noget for dig, kan du booke en gratis prøvetime nedenunder her.​​

Hvordan ser et "10 ugers vægttabsforløb, -uden du skal undvære chokolade" med Personlig træning / Vanecoaching ud?

Vi starter med at bruge den første session på kostvejledning, der et fundamentet for et effektivt vægttab, der også giver madro.

Derefter vil vi hver uge træne funktionelle styrkeøvelser / Vanecoache og derudover vil du få adgang til mit online-forløb, hvor der hver uge være fokus på et område, som jeg mener, at der tilsammen giver de bedste forudsætninger for, at kunne skabe et vedvarende vægttab.

Så du får selvfølgelig alle mine bedste kost-strategier, der giver plads til chokolade eller hvad du har lyst til,

Samt 3 korte, overskuelige hjemme- træningsprogrammer, hvis du ønsker.

​Igennem 10 uger lærer du at finde holdbare løsninger til dine forhindringer for en sund livsstil, så du kan tabe dig og holde vægten uden at skulle gå glip af livets fornøjelser. Hverken imens eller bagefter.


Men der er meget mere …

For kost og motion kan ikke stå alene, hvis du også vil holde vægten i det lange løb.

Derfor får du også læring og værktøjer til at arbejde med de vaner, mentale overbevisninger og hverdagsforhindringer, som netop du oplever i forhold til at skabe en sund livsstil, der giver dig den krop og det overskud, du drømmer om.

​☆

Herunder kan du læse hvad de 10 ugers fokus indeholder:

Uge 1:​ Vane 1: ​​Kost​

Jeg vejleder ud fra Sense principperne

En tilgang hvor du kan spise en nærende kost uden forbudte fødevarer og samtidig tabe dig. Der skal være plads til at du kan leve det liv, som du ønsker med familie, arbejde og sociale begivenheder OG samtidig kunne tabe dig.

Det kan også nemt følges hvis du er vegetar eller veganer.​


I uge 1 finder vi sammen ud af, hvordan slankende mad kan fungere for netop dig, så det er realistisk at du også får det til at lykkedes på den lange bane.

Her får du udleveret bogen, Sense - Slank med fornuft.

Du kan læse mere om min tilgang til kost her.


Vi starter også den første gang med, at du bliver testet, målt og vejet, så du kan se, hvor meget du flytter dig ved at være i forløb hos mig, som personlig træner og vanecoach.

Uge 2:​ Vane 2:​​ Træning & Bevægelse​

Her får du viden om forskellige træningsformer, samt adgang til korte hjemme-træningsvideoer med programmer som kan downloades og printes.

Der er både programmer til hjemmetræning med og uden udstyr.

Ekstra øvelse:

Find, forstå og ændr dine overbevisninger ​om dig selv, så de ikke spænder ben for dit vægttab.


​​

Uge 3:​ Vane 3: ​​Søvn, pauser & vejrtrækning​ ​

Så du kan mærke forskellen i dit overskud og velvære generelt, samt hvor stor en betydning det har på hvilke hensigtsmæssige valg i din hverdag du træffer.

Ekstra øvelse:

Ambivalens, så du kan forstå hvad der trækker i DIG og hvorfor du nogle gange kommer til at handle anderledes end du havde tænkt dig.

​​​

Uge 4: Vane 4:​​ Glæde, velvære & taknemmelighed​

Find ud af hvad der egentlig gør dig glad og fylder dig op, for at skabe mere glæde i din hverdag og dermed også have nemmere ved at leve sundt, ved ikke kun at skabe glæde med mad.

Egenomsorg, bliv bevidst om hvordan DU kan drage omsorg for DIG, som et element i at øge din indre glæde.

☆​

Uge 5​: Triggere, tilgængelighed & tilladende tanker​

Her kan du virkelig lære at forstå dig selv og dine handlinger i forhold til at tabe dig, bedre at kende! og dermed hvordan du bruger denne viden til at gøre et vægttab meget nemmere ved, at kunne sætte dig selv op til succes.

Ekstra øvelser:

Cravings, forstå hvad det egentlig er og få strategier til at gøre noget hensigtsmæssigt ved dem.

Hvis & Når dit vægttab går i stå, Så du ved hvad du kan gøre, når og hvis dette sker.


​​

Uge 6:​​ Mindful spisning​

Som et redskab til at få maksimal nydelse ud af din mad og hjælpe dig til at mærke din sult og mæthed og dermed lærer at kunne spise portioner der passer individuelt til dig fra dag til dag.

Ekstra øvelse:

Disenchantment, Altså et af-fortryllelsesredskab, så du kan finde ud af hvordan den mad, som du har fortalt dig selv, at der smager himmelsk, egentlig smager!


​​

Uge 7:​ Følelsesmæssig spisning​​

Lær hvad følelsesmæssige spisning egentlig er og få hjælp til hvad du kan gøre ved det, så mad ikke er din eneste strategi til at kunne regulere følelser med, hvis det er en udfordring for dig.

Ekstra øvelser, der kan hjælpe til følelsesmæssig spisning:

Din indre kritikker, Lær din indre kritikker-stemme at kende og udfordr hende, så hun ikke skaber uro inde i dig.

Din Madhistorie, Så du forstår hvad din historie har med din spisning at gøre og selvfølgelig hvad du kan gøre ved det, så det ikke påvirker dig negativt.

Ryd op, Nogle får på dette tidspunkt af forløbet rigtig meget energi og får lyst til at rydde op, fysisk, mentalt og socialt, så her får du en guide til at skabe overblik og handlingsplan til hvordan det kan hjælpe dig, hvis du har lyst.


​​​​

​Uge 8: ​​Hverdagsvaner til DIT drømmeliv

Der hjælper dig til at sætte dine vaner op i din hverdag ud fra dine værdier og ønsker, så du overordnet også kan skabe dit drømmeliv på flere områder end kun din sundhed. 

Ofte finder du nogle af grundene til, at du vejer mere end du ønsker ved at finde ud af hvilke dele af dit liv, hvor du ikke lever i overensstemmelse med dine værdier.

Ekstra øvelse:

Værdiafklaring, Så du ved hvad dine værdier egentlig er og hvordan du kan bruge dem bevidst til at skabe det liv, du drømmer om og dermed et fundament til et varigtvægttab.


Uge 9: ​​Skygger

Forstå og slut fred med dig selv og dine omgivelser, så det ikke er triggere for dit indtag af mad, samt giver dig en helt anden indre ro, fordi du kender og forstår dig selv og dine handlinger bedre.

☆​​

Uge 10​: Vedligeholdelse, fortsættelse & evaluering

Vedligeholdelse

Redskaber der gør det muligt at vedligeholde dit vægttab og sunde livsstil på den lange bane!! Denne er virkelig vigtig!

Evaluering, af dig & forløbet og du kan sammenligne skemaet du fyldte ud i den første uge med det i den afsluttende uge, så du udover din vægt kan se hvor meget du har flyttet dig med at leve en sund livsstil og beholde dit vægttab.

Ekstra øvelse:

Eksponering,giver dig redskabet til at fjerne triggeren i AL mad, som så du kan sætte dig selv og dit vægttab op til succes for resten af dit liv.

☆​​

10 ugers online forløb

Alle øvelserne i det medfølgende online-forløb til at ændre dit mindset er selvfølgelig frivillige at lave, men min erfaring er at hvis du ønsker, at dit vægttab skal holde, så er det en god ide også at arbejde med din forståelse af dig selv og hvad der reelt også påvirker din vægt, udover mad og træning.

Tilsammen får du en masse spændende øvelser og redskaber til at passe godt på dig selv og derved både kan skabe et vægttab og en stærkere krop, men også mere glæde og overskud i din hverdag, da jeg tror på at det hele hænger sammen og påvirker hinanden.​​

Du har adgang til online-forløbet i 3 år, så hvis du gerne​ vil tage det i et langsommere tempo end på 10 uger, så kan det også sagtens lade sig gøre.

Det er i uge 1 "Kost der giver vægttab & madro" at du får alle redskaberne til, at kunne skabe et effektivt vægttab og det er i uge 2-10 at du får redskaberne til at kunne gøre vægttabet varigt.

Desuden giver de 3 års adgang dig muligheden for at gense nogle af de uger/temaer, der kan være inspirerende for dig at genbesøge.​

​​

15 min massage

​Hvert forløb indeholder personlig træning med mulighed for at afslutte hver træning med 15 min. massage, ​og/eller kostvejledning, kostvejledningsopfølgning, ​van​ecoaching​ + hvis du ønsker det; ugentlig vejning og test til start og slut samt en træningsplan til hjemmebrug.

Al personlig træning foregår i mit private studio i Gentofte, hvor kun du og jeg er til stede i lokalet hver gang og der er nem parkering lige foran døren.

Jeg har haft kunder mellem 25 og 72 år. De fleste ønsker at tabe sig men nogle ønsker blot hjælp til at leve sundt og passe godt på sig selv. Alle er velkomne.

Overvejer du om et 1:1 vægttabsforløb er noget for dig, kan du booke en gratis prøvetime i mit online bookingsystem

Du kan læse hvad tidligere kunder har siger om forløbet her.

Vi træner sammen /ses på Zoom 1-2 gange om ugen i 10 sammenhængende uger (dit forløb er gyldigt i 12 uger, så der er plads til sygdom og ferie. Hvis du skal noget andet i forløbet, aftaler vi blot en forlængelse på forhånd).

Jeg har en stor forståelse for, hvor svært det kan være at skifte livsstil med kost og træning, da jeg har prøvet det hele på min egen krop, så vi taler løbende om de udfordringer, du oplever på din vej, og jeg har en masse redskaber og ideer til at hjælpe og motivere dig.

Overvejer du at starte på mit 10 ugers vægttabsforløb, kan du booke en gratis introtime, hvor jeg kan høre mere om dig og dine ønsker og mærke om kemien mellem os er den rigtige for dig.

I et forløb får du:

 • Adgang til mit onlineforløb med en masse redskaber der hjælper dig til at ændre dit mindset og skabe en sund livsstil på den lange bane!
 • Før og efter målinger (cm) i Gentofte
 • Før og efter kropsanalyse (vægt, fedtprocent med mere) i Gentofte
 • Før og efter billeder (Det kan virke enormt grænseoverskridende, men tro mig, du vil blive SÅ glad for, at du har gjort det, når du har nået dit mål!) i Gentofte
 • Ugentlig vejning, hvis du ønsker det
 • Ny Personlig træning hver uge med mig i Gentofte
 • Træningsplan til hjemmetræning, hvis du ønsker det
 • Kostvejledning ud fra Sense-principperne med mig
 • Bogen Sense - Express
 • Kostvejledningsopfølgninger
 • Løbende vanecoaching på dine udfordringer med mig
 • Fri mailsparring med mig
 • Mulighed for at benytte de sidste 15 minutter af din træning på at få massage i Gentofte


Du kan læse, hvad tidligere kunder i forløb har sagt her.

Jeg tilbyder altid en gratis prøvetime først, så jeg kan høre mere om dig og dine mål for et forløb og for at du kan finde ud af om jeg er den rigtige til at hjælpe dig.

Fortsættelse efter forløbet:

​Hvis du ønsker at få støtte til at fortsætte dine nye vaner efter et 10 ugers vægttabsforløb, kan du enten købe et opfølgningsforløb med en månedlig træning/coaching i 3 eller 6 mdr.​ eller blot forlænge dit forløb med en ugentlig træning/coaching, som et 10 turs klippekort.

Priser på Vægttabsforløb I GENTOFTE eller Zoom med kostvejledning, personlig træning og vanecoaching​

Forløb med EN ugentlig session*:

​Din investering i at lære redskaberne til, at knække koden til et varigt vægttab, der også giver dig mere overskud og glæde i hverdagen med støtte og sparring hele vejen igennem:

10 uger- 1 ugentlig træning i 10 uger

9.000 kr.

Betalingen kan deles op i 2 rater.​​

---

Forløb med TO ugentlige session*:

10 uger- 2 ugentlige træninger i 10 uger

17.000 kr.

Betalingen kan deles op i 3 rater.​​

*​Forløbet er gyldigt i 12 uger, så der er plads til sygdom.

​Skal du på ferie i dit forløb, aftaler vi blot en forlængelse.

Hver træning er 55 min.​

Opfølgning efter forløb

​Hvis du ønsker at få min støtte til, at forsætte dine nye vaner efter et vægttabsforløb, kan du enten købe:

Opfølgningsforløb med EN MÅNEDLIG session

​3 træninger over 3 mdr.* / 1 træning pr. mdr.

2.500 kr.

6 træninger over 6 mdr.* /1 træning pr. mdr.

4.500 kr.

*Forløbet er gyldigt i henholdsvis 3 eller 6 mdr.

​☆​

Opfølgningsforløb eller blot personlig session med en UGENTLIG træning

​10 ugentlige træninger i 10 uger*

8.000 kr.

*Forløbet er gyldige i 12 uger.

​☆

Regler og vilkår for forløb og klippekort

 • Alle sessioner er 55 min.
 • Jeg laver også gavekort. Du kan købe et ved at sende mig en mail på kontakt@julie-lykke.dk og betale via mobilepay på 62818
 • Afbudspolitik: Du kan afbestille din tid op til 24 timer før start. Ved afbud senere end dette fratrækkes et klip
 • Klippekort og forløb er personlige og kan ikke overdrages til andre og refunderes ikke.
 • Al betalingen for forløb i Gentofte foregår som fakturabetaling, der bliver tilsendt og kan betales via MobilePay (nummer 62818), kontant eller bankoverførsel (7670-6901388)

​​Du kan læse mere om min persondata-politik & handelsbetingelser her.

Følg mig for daglig inspiration​

Sociale medier​

Gør som over 5000 andre kvinder og følg mig på de sociale medier

Her vil jeg dagligt inspirere dig via kost, træning og forskellige vaneændringer til hvordan du kan skabe sunde vaner, til et effektivt vægttab.

Julie-lykke.dk 

Lyngbyvej 389, 2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

CVR: 37840009

Kontakt mig

Telefon: 40 50 06 06

E-mail: kontakt@julie-lykke.dk