Det lærer du på 12 uger

I alt 5 timers lydfiler fordelt over 12 uger.

☆​

Uge 1: Kost der giver vægttab & madro

I første uge lærer du, hvordan slankende mad kan fungere for netop dig, så det er realistisk at holde på den lange bane.

Uge 2: Fortsætter vi med uge Kost der giver vægttab & madro

Så du kan få skabt et rigtig godt fundament til at få kosten til at fungere fro dig.

Uge 3: Bevægelse & træning i hverdagen

I tredje uge får du viden om forskellige træningsformer. Du får også adgang til nemme hjemmetræningsprogrammer, som kan downloades og printes.

Uge 4: Søvn, pauser og vejrtrækning

I fjerde uge vil vi arbejde på, at du kan mærke forskellen i dit overskud og velvære generelt. Vi kigger på, hvor stor en betydning det har på hvilke hensigtsmæssige valg du træffer i din hverdag.

Uge 5: Glæde, velvære og taknemmelighed

I femte uge finder du ud af, hvad der egentlig gør dig glad og fylder dig op. Du får inspiration til at skabe mere glæde i din hverdag, som dermed også gør det nemmere ved at leve sundt.

Uge 6: Triggere, tilgængelighed & tilladende tanker

I uge 6 kan du virkelig lære at forstå dig selv og dine handlinger i forhold til at tabe dig! Og dermed hvordan du bruger denne viden til at gøre et vægttab meget nemmere ved at kunne sætte dig selv op til succes.

Uge 7: Fortsætter vi med Triggere, tilgængelighed & tilladende tanker

Da der virkelig er her du kan få knækket koden til mange af dine forhindringer for et holdbart vægttab.

Uge 8: Mindful spisning

I ottende uge lærer du om mindful spisning, som et redskab til at få maksimal nydelse ud af din mad og hjælpe dig til at mærke din sult og mæthed. Du lærer at kunne spise portioner der passer individuelt til dig fra dag til dag.

Uge 9: Følelsesmæssig spisning

I uge 9 lærer du hvad følelsesmæssig spisning egentlig er, og hvad du kan gøre ved det. Mad bliver dermed ikke længere din eneste strategi til at kunne regulere dine følelser.

Uge 10: Skygger

I uge 10 lærer du om skygger, så du forstår og kan slutte fred med dig selv og dine omgivelser. Det er med til at fjerne triggere for dit indtag af mad, og giver dig en helt anden indre ro, fordi du kender og forstår dig selv og dine handlinger bedre.​

Uge 11: Hverdagsvaner til et drømmeliv

I uge 11 får du hjælp til at sætte dine vaner op i din hverdag ud fra dine værdier og ønsker, så du overordnet set også kan skabe dit drømmeliv på flere områder end kun din sundhed.

Uge 12: Vedligeholdelse, fortsættelse & evaluering

I uge 12 får du redskaber der gør det muligt at vedligeholde dit vægttab og sunde livsstil på den lange bane. Vi slutter af med at evaluere på dit forløb de sidste 12 uger.

​​

Julie-lykke.dk 

Smakkegårdsvej 69, 2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

CVR: 37840009