Hvad siger kunderne​

Hvordan vil det være, hvis du om 12 uger, kan skrive en tilsvarende anbefaling her?

​​Inger:

"Jeg har været på slankekur så længe jeg kan huske, så tænker at jeg har prøvet de fleste kure der findes.

Dog altid med det samme resultat - at jeg har taget det hele på igen og lidt mere til.

Derfor var jeg meget skeptisk, og for at være helt ærlig, så opsøgte jeg dig kun fordi, at jeg fik dig anbefalet af en kollega og en veninde - uafhængigt af hinanden.

Jeg kunne ikke holde ud at se på billeder af mig selv og alt mit tøj klemte, hvilket faktisk medførte daglige smerter. Jeg var konstant udmattet, sulten og var generelt virkelig træt af alt ved mit liv.

Jeg har indset at når jeg overspiser så er det et udtryk for at jeg har "glemt" mig selv og mangler afslapning, nærvær eller anden egenomsorg.

Jeg ser nu de helt tydelige mønstre for min overspisning, og er faktisk også i stand til at handle på dem (for det meste).

Jeg nyder på en måde mit liv i langt højere grad.

Den største succes er faktisk ikke vægttabet, men at jeg har fået mit overskud og livsglæden tilbage ved at være mæt, samt prioritere egenomsorg og hvile".

Pernille: (Fælles online forløb-kunde)

​"Hej Julie.


Tak for dig og de sidste 12 ugers forløb med vægttabsforløbet.

Hermed mine varmeste anbefalinger til dig som vægttabsmentor og selve forløbet.

Jeg fandt dig på Instagram i december, da du reklamerede for dit webinar om The Feel Good Effect og madro.

Jeg tænkte i starten, “ja ja hvad kan sådan en ung kvinde lære mig? (Jeg har jo prøvet alt)” men Julie - du har lært mig en masse og jeg skal lige love for, at du er en kvinde, der holder hvad du lover.

Jeg selv var 52 år på vej i overgangsalderen med hyppige svedeture og en vægt, der kun gik op - med mindre jeg tog en meget restriktiv diæt. Jeg har før tabt mig - men har lige så hurtig taget det hele på igen og nogle gange lidt mere. Hermed fulgte, som du siger, skyld og skam.

Dit forløb har givet mig madro, balance, væk er svedeture og et varigt vægttab er bogført. Jeg er sikker på at de allersidste kilo er ved at løsne sig og det føles fantastisk.

Så slut med restriktive slankekure, skyld, skam og dårlig samvittighed og ja tak til livet med The Feel Good Effect og Sense.

Jeg har haft stor glæde af vores zoom-møder i gruppen - vi har grint, lyttet, fået opmuntring, gode råd og fået chokolade til at smage mindre fantastisk og jeg er altid gået fra møderne med et stort smil og ro og tiltro til at jeg nok skal lykkes.

Jeg skulle hilse fra min mand, der har været “udsat” for Julie-Lykke-effekten og sige tak - tilsammen er vi blevet 20 kg lettere og kønnere i år (ca halvdelen i de 12 uger).

Jeg selv ser tilbage på den jeg var før disse 12 uger og ser mine gamle vaner i andre med lignende problemer med vægten.

Jeg fortæller hvad jeg har ændret og gør nu (kost og mindset) og gir dem selvfølgeligt dine kontaktoplysninger, hvis de er åbne for reel forandring og klar til at tage kærligt ansvar for dem selv".

Mette:

”Lige fra da jeg trådte ind i Julies studio, og havde min første session (prøvetime), følte jeg en kæmpe tryghed.

​Julie formåede at møde mig, lige præcis de steder, hvor jeg havde allermest brug for hjælp.

​Efter en længere periode med sygemelding pga. stress/angst og mellem arbejde, hvor jeg ikke havde kontrol over egen krop og kiloene bare var kommet på én efter én, fik vi sammen lagt en plan for forløbet.

​Gennem de næste uger fik jeg kontrol over min mad igen og undervejs gav Julie mig udfordringer, da jeg lige skulle lære at det var ok, at synde en gang imellem og have fornøjelsen af, at nyde lidt lækkert.

​På forløbet fik jeg tabt 9,4 kg og to flyttekasser med tøj, som har kigget på mig, de sidste 2 år, kan nu komme tilbage i garderoben.

​– det kan ikke beskrives med ord, hvor dejligt det er <3.​


Julie har ikke bare hjulpet mig med vægttabet, men også med at få balancen i kroppen tilbage og ikke mindst var hun en kæmpe støtte, da jeg startede op på et nyt arbejde – TAK Julie!!”​

Martine:

Evaluering Julie-Lykke Vægttabsforløb

Min sundhed var i bund på flere områder inden jeg startede forløbet.

Selvom jeg har en nogenlunde sund grundkost, har jeg altid haft tendens til alt/intet i perioder. Og under covid-perioden havde jeg givet slip og givet den max gas med det usunde – og 10-12 kg var røget på. Jeg fik heller ikke bevæget mig overhovedet.

Jeg havde 10 kg som mål – og tabte mig 11,5.

Jeg er kommet i gang med træning, på et realistisk niveau – og vigtigst af alt: jeg har fået nye tilgange til mit forhold til mad. Og ja, også træning.

At møde Julie og hendes tilgang til forløbet har været virkelig befordrende og udviklende for mig.

Med Sense-principperne er jeg kommet over alt/intet – fordi ’alt’ er tilladt. Og det at Julie satte barren lavt fordi mit ønskede vægttab havde en vis størrelse, var også virkelig en befrielse.

Uge øvelserne i online har jeg taget meget alvorligt og læst og gennemført de forskellige opgaver – det føles som om kæmpe gave hun giver oven i de personlige timer hver uge.

At få både kost, træning og mindset vejledning og støtte, målrettet mig, har været fantastisk og jeg kan kun give de bedste anbefalinger.

Kh. Martine​

Lea:

”Før jeg startede på dit forløb, var jeg frygtelig utilpas i min egen krop og det fyldte alt for meget i min hverdag!

Jeg var frustreret over igen at havde taget på og over jeg ikke selv kunne tabe mig. Specielt fordi jeg var aktiv.​

Den største forandring, som forløbet har givet mig, er helt sikkert ikke længere at have overspisning. - Og det er ikke stoppet pga. portionkontrol men ved at være opmærksom på sult, mæthed og nydelse! ​

Den mest konkrete forskel jeg mærker nu, er at jeg bare er så meget mere tilpas!

Og nyder min mad mere forbi jeg spiser hvad jeg har lyst til og stopper når jeg er mæt (det meste at tiden).

Hele forløbet har bare været så godt - jeg har hele tiden følt at Julie var 100% investeret i ikke kun mit vægttab men i hele mit velbefindende! Specielt da jeg blev gravid midt i forløbet var Julie så forstående og fleksible at jeg blev endnu mere motiveret!​

Lea, der har tabt 7,7 kg (i alt. Først lidt inden graviditet og da hun startede op igen efter sin fødsel, var det på samme vægt, som hun sluttede med og så tabte hun sig derefter yderligere til sin ønskevægt).

Pia:

Det skulle have været min sidste time, hos fantastiske dig, og dit livsbekræftende skønne studie som har været en KÆMPE rejse og Life-Turner for mig.


Mange ting ville have set helt anderledes ud, hvis ikke jeg var faldet over din hjemmeside.


Tusinde tak din utrolige store faglig dygtighed og din hjertevarme forstående måde at være til på.

Der er laaaangt imellem i at møde et andet menneske som dig  Julie​.

Du har bygget et firma op, hvor du gør SÅ meget for andre og hvor du øser ud med faglighed og kærlighed, til de mennesker der kommer hos dig det er meget unikt det du gør.

Så tak for denne gang og tak for Dig​

Anne:

Du har på få måneder gjort mig til en bedre udgave af mig selv!
​ Jeg er mor til to små børn, travlt job, krævende mand, hjem, forældre og alle de mange undskyldninger, der kommer i kølvandet for ikke at gøre noget ved det!

​Siden jeg fødte sidste barn, har jeg haft et brændende ønske om at komme tilbage i de jeans, jeg passede før jeg blev mor. Men 2 års mange undskyldninger har ikke gjort noget for det resultat.

​Til gengæld gjorde du, Julie, det så let! Du er klart “the-no-bullshit-kinda-coach”!​

Simple ting, små ændringer, spejlet på væggen, der zoomer ind på uhensigtsmæssige vaner i hverdagen, der let kan få kiloene til at vokse, hvis man ikke ser dem selv.

Du ser dem dog hurtigt, stiller skarpt på dem med dit falkeblik, og forklarer på en ikke-dømmende måde, hvad disse uhensigtsmæssige vaner kan gøre på sigt, og hvad man eventuelt kan gøre i stedet.

Heldigvis handler det slet ikke om at skifte hele slikskålen ud med spidskål.

Samtalerne med dig handler langt mere om selvpleje og kærlig fokus på dit sind og din krop.

Alt er ligesom okay, ingen store forventninger til de umulige mål, man altid selv får sat, og derfor altid føler man fejler.

Jeg ved ærlig talt ikke præcis hvilken magi du bruger, Julie, men wow jeg føler jeg er lykkedes eminent godt med det jeg gerne ville (og endda mere til) efter dette forløb.

Med vemod slutter jeg, men på sin vis er det begyndelsen på noget nyt jeg nu sendes ud på!

Nu skal det gode mål opretholdes med de gode nye vaner jeg har skabt i samarbejde med dig.

Tak for den kæmpe gave du inspirerede har givet videre!

Karina:

Min mor sagde til mig i weekenden: at starte hos dig er "det bedste du har gjort for dig selv", og det gav mig sådan lyst til at sende en hilsen din vej.


Det er er over 1,5 år siden jeg startede dit forløb og ikke nok med jeg har holdt mit vægttab så har jeg nu tabt mig i alt 24 kg.


Jeg kan endelig kende og mærke mig selv igen!

Der er ikke mange der har forstået min vej hertil da "jeg jo ikke er på kur" eller bruger alle mine timer i fitness. Men det ved jeg du gør og du gav mig redskaberne og forståelse af at lytte til min krop og finde madro. 

Og så bliver alting meget nemmere. 


Jeg minder ofte mig selv om at "lukke spisekassen" og det sker også jeg følelsesmæssig overspiser, men en kæmpe forskel er at jeg bevidst om det og jeg spiser mindre!

Det er netop en af de mange redskaber og snakke du har sat i gang hos mig.

Så tak for alle snakkene og bliv ved med at hjælpe andre og pas på dig selv."

 ☆

Katja:

“Mit forløb med Julie har ikke kun givet mig et vægttab men vigtigst har dét givet mig madro.

Jeg har aldrig følt jeg har været på kur og jeg elsker friheden til at vælge alt det til som jeg elsker og nyder.

Ved at holde fokus på krop og sind kunne jeg skabe succes i mit vægttab og skabe tillid til mig selv og det er fantastisk.

Jeg glædet mig altid til mine sessions med Julie, fordi Julie føles som en virkelig god veninde, som altid hepper og opløfter en.

Det har været en af de bedste beslutninger jeg har taget i mit liv.

Tak Julie! “.

Katja, der tabte 9 kg

Julie:

For tre måneder siden havde jeg nok ikke troet på følgende:

Jeg har tabt over 10 kg uden at føle at jeg er gået glip af noget. Uden at være på kur, uden at give afkald på kage og alt det andet der forsøder tilværelsen, og uden at synes, det var svært overhovedet.

Jeg gik ind i det her uden de helt store ambitioner om vægttab, men med ønsket om at blive sundere og stærkere og få et bedre forhold til min krop

- fordi jeg ikke troede det var realistisk at gå på kur i det hele taget og især med en 4-måneder gammel baby at amme og et til tider hektisk familieliv med få pauser.

Men kiloene er raslet af alligevel.

Undervejs er jeg blevet mere motiveret for vægttabet efterhånden som jeg har opdaget, at det kunne lade sig gøre.

Og jeg har lært en hel del om mig selv og min spisning undervejs.

Din kombination af fokus på kost med Sense-strategien (uden kur, sult og restriktioner), kostdagbog, træning og onlineforløbet med fokus på tanker og vaner, har givet rigtig meget mening for mig og jeg er så glad for at jeg fik taget mig sammen til at gå i gang trods alle mine forhindrende tanker.

Jeg kommer til at fortsætte med at leve på den måde, hvor jeg både kan spise, hvad jeg vil (men lægge mærke til om det er det, jeg vil) og samtidig have styr på vægten.

​Tusind tak!

Trine:

Jeg har været på Vægttabsforløb hos Julie.

Jeg har tidligere været i vægtstabs- /træningsforløb efter mine fødsler. Det føles altid en lille smule uoverskueligt, for man ved jo det kommer til at indebære afsavn og farvel til ting der gør tilværelsen mere nydelsesfuld (fx. slik, alkohol, kager).

Hver gang har jeg opnået et vægttab, men også oplevet stor lettelse over at forløbet var slut, så jeg kunne komme tilbage til de ting der føles naturlige at spise og drikke.

Efter mit 3. barn havde jeg besluttet mig for at jeg ville købe et Vægttabsforløb hos Julie.

Jeg havde fulgt hende på div. sociale medier et lille års tid og fulgt med i hendes tilgang til vægttab/motion.

Grundet manglende søvn, 3 børn der fylder ens hverdag, samt opstart på nyt job efter barsel var mit overskud til et vægttab, samt at skulle implementere nye kostvaner i en presset hverdag var min motivation ikke på det højeste sted. Men jeg havde lovet mig selv det skulle ske.

Mit møde med Julie og hendes måde at tilgå mig og de omstændigheder jeg var i, må siges at have ændret tingene.

Julies Vægttabsforløb er på INGEN MÅDE et standardforløb. Man skal IKKE passe ind i en kasse, eller efterleve restriktioner samt implementere nye og tidskrævende kostvaner.

Julie møder én hvor man er og spotter meget hurtigt, hvor hun kan sætte ind, skubbe en og støtte.

I mit tilfælde havde jeg en forventning om at skulle have hård 1:1 træning, for det er vel også det der rykker når det handler om vægttab og komme i form.

Det kom mit forløb kun i mindre grad til at handle om.

I stedet kom der fokus på de ting der dræner i hverdagen, hvor man kan hjælpe sig selv, samt en accept af at have det liv, den tid og det overskud der nu er.

Med fokus på madmængder og hvorfor man spiser uden at være sulten samt nøgler til, hvad man ellers kan gøre når man føler sult (som ofte er et udtryk for noget andet - har jeg lært) og uden at lide afsavn af de ting jeg også nyder (kage, slik, alkohol osv), tabte jeg 6 kg i mit forløb hos Julie og har her efterfølgende tabt mig yderligere 3 kg.

Det viste sig ikke at være svært at ændre små ting, der giver store resultater, hvis man sætter ind de rigtige steder og disse steder spotter Julie.

Tak for dig Julie og det du har lært mig.

Jeg skænker dig dagligt en tanke og, hvis jeg kommer en smule ud af balance vil jeg søge til dig igen <3.

Lisa:

“Jeg tabte mig 11 kg. på 12 uger, og det bedste af det hele, er at jeg har fået det SÅ godt i min krop.​

Helt ærligt, så var jeg, før jeg kom til dig ked af min krop 99 % af tiden. Det gik ud over mit forhold til min mand, mit overskud til mine børn, mit arbejde - faktisk alt.

Med ved at bruge din “Feel Good metode” har jeg tabt mig 11 kg. og jeg har aldrig haft det bedre.

ALT er ændret. Min mand og jeg har aldrig haft det bedre, mine unger mærker mit nærvær, jeg performer helt vildt på arbejder og bedst af alt så har jeg det så godt indeni - jeg har det godt når jeg ser mig selv i spejlet og jeg er stolt over min krop”.

Janne:

Jeg har netop afsluttet et Vægttabsforløb med træning og vejledning hos Julie. 

Jeg er ovenud tilfreds med forløbet, -har tabt 7+ kilo og har fået et sundt forhold til kost.

Det bedste af alt er, at det har været så nemt.

Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke har gjort det for længe siden.

Jeg kan på mit varmeste anbefale Julie.

Man får meget professionel og motiverende vejledning.

Jeg er bare så glad...

Rikke:

Det har fungeret rigtig godt med den måde at tabe sig på. Enkelt og simpelt hvor ikke noget er forbudt, men med en begrænsing så vægttab er muligt i et travlt liv.

Jeg har i det daglige et travlt liv med et lederjob som byder på masser af deadlines og beslutninger.
​Det var derfor vigtigt for mig at finde en kur/omlægning der kunne matche at der ikke er oceaner af tid til at kreere spændende mad til madpakken, men blot en overordnet guideline om hvad der hører til en spisekasse, simpelt og enkelt, og ikke mindst efterlader det tid til at have travlt i hverdagen.

Overordnet er den del med at spise 3 gange om dagen vigtig for mig, det holder mig fint mæt.

Mit liv er ligeledes sammensat af mange sociale aktiviteter udenfor arbejdet, det er der også plads til, så længe regnskabet passer, det er en kæmpe fordel, når man som mig ønsker og lever et liv med masser af fart på.

Den rådgivning jeg har fået løbende af Julie har været helt Fantastisk - hendes evne til at vejlede og ikke mindst guide gennem forløbet har været meget kompetent og viser, at hun er daglig knivskarp og brænder for det at hjælpe folk med at tabe sig.
Hendes væsen gør det nemt at være lyttende og tage imod de gode råd.

En helt igennem god oplevelse!

Jeg kan kun anbefale et forløb hos Julie

Christina:

Mine allervarmeste anbefalinger til Julie. Da jeg startede hos Julie følte jeg egentlig selv, at jeg havde overordnet styr på min sundhed, men efter en snak med Julie kunne jeg godt se, at der var ting jeg kunne justere.

​Mit ønske da jeg startede var at tabe mig 5 kg og blive strammet op, men forløbet har overgået alle mine forventninger og jeg står efter endt forløb og har tabt 10 kg. Jeg har fået mange gode fifs til hvordan jeg i min hverdag skaber plads til de nydelseselementer som er vigtige for mig, og til trods for jeg har nydt noget lækkert næsten hver dag, har jeg opnået dette fantastiske resultat. Jeg har selv haft styr på min konditionstræning, men selve styrketræningsdelen har jeg ikke styr på og det program Julie laver ugentlig er super, det presser en til max men ikke længere end hun ved at man kan holde til det.

​Derudover er det et super hjemmetræningsprogram som Julie har lavet, det har virkelig hjulpet mig meget og fået mig igang med at træne andet end kondi herhjemme. Det der gør forløbet helt specielt er, at det ikke er kun er kostvejledning og træning man får når man starter hos Julie. Der bliver lagt fokus på coaching og dybe snakke, som jeg har fået øjnene op for, kan og har stået i vejen for mit vægttab.​

En sidste og utrolig vigtig ting for mig, er at Julie er god til at skabe trygge rammer for både træningen og coachingen, så jeg føler selv jeg har åbnet mig en del mere op end jeg ellers ville have gjort hvis jeg ikke følte mig tryg og forstået i situationen. Alt i alt et anbefalelsesværdigt forløb der kommer hele vejen rundt om dig som person. Der er ikke andet tilbage at sige end - GØR DET, du vil ikke fortryde det.​​

Pernille:

Say what!!! Jeg runder sgu snart de 20 kg. 19,8 kg helt præcist - jeg troede aldrig at det skulle blive muligt for mig. For f*** Julie, havde det ik været for dig, havde det ALDRIG lykkedes mig at klare på egen hånd. Jeg står helt med tårer i øjnene og ryster på hovedet af uvirkeligheden.

Jeg fortæller om dig til alle på min vej, som vil høre om din fantastiske tilgang, som har fået mig til at bryde mit solide skjold af dårlige vaner, både madvaner og mentale vaner. Jeg er så glad og taknemmelig for at du kom ind i mit liv på det tidspunkt du gjorde sidste år. Tænk, lige om lidt er det 1 år siden jeg startede hos dig... DU ER SÅ GOD! Stort kram til dig.​​​

Helene:

Du kommer ikke til at fortryde et forløb med Julie - GØR DET!
Jeg har altid troet at jeg da godt vidste hvordan man skulle tabe sig og har efter mine to fødsler ønsket at tabe 5-10 kilo - det er bare aldrig lykkes. Ved små ændringer i min kost, men stadig generelt det samme mad som min familie spiser og som der serveres på mit arbejde, er det lykkes mig at tabe 7 kilo på 10 uger - og det er med masser af sociale arrangementer med is, kage osv. Kunne sikkert have tabt mig mere, men Julie vurderede, rigtig nok, at det var betydningsfuldt for mig at føle at jeg “fortsatte mit liv”. Hun lærte mig mange små “tricks” til at få fylde og grønt ind i maden, som i sidste ende (åbenbart) gør en stor forskel, siden kiloene forsvandt.

Det bedste ved Julie er den måde hun læser en på og er så empatisk - og sjov! Hun gør det nemt og med ugentlige øvelser og læsestof bliver man motiveret og udvikler sig selv på mange niveauer. Samtidig holder hun en igang fysisk med ugentlige træninger og hjemmetræningsprogram. Efter disse 10 uger er jeg blevet slankere, stærkere, gladere og føler generelt et større overskud og glæde hver eneste dag. Jeg vil anbefale ALLE et vægttabsforløb med Julie.​​

Astrid:

Har haft et super godt og helt igennem personligt forløb hos Julie med kostvejledning og træning.

Hun har endda holdt min baby, mens jeg trænede!

Kan varmt anbefale hendes tilgang til vægttab med fokus på vaner og tankemønstre. 

Jeg er nået længere end jeg havde troet muligt, helt uden at være på slankekur og har fået et meget bedre forhold til spisning og træning.

-Kunde der tabte 11,7 kg. på Vægttabsforløbet og yderligere 8,9 kg. efterfølgende selv.

Lena:

“GØR DET - det er ALLE pengene værd!! Efter to graviditeter, arbejde og aftenstudie havde jeg lyst til at tabe mig, føle mig stærk igen og ikke mindst finde en måde at leve sundt fremadrettet. Jeg faldt over Julies hjemmeside og bestilte tid til en prøvetime, og derefter gik jeg igang med Vægttabsforløbet.

Nu mere end 10 kg lettere føler jeg mig stærkere og sundere end nogensinde. Julie har hjulpet mig med at indse, at lidt er bedre end intet, og at selv med denne indstilling kommer du i mål. Jeg vil klart anbefale alle der overveje et forløb hos Julie at gøre det. Julie er super dygtig til det hun gør, og hun gør det på den mest behagelige og skønne måde. Du vil simpelthen bare blive så GLAD! “​​​

Marie:

Jeg er så ekstremt glad og evigt taknemmelig for mit forløb hos Julie – det har virkelig været livsændrende. Jeg har i mange år haft et ønske om at tabe mig 5-10 kilo. Jeg har været igennem mange forskellige kure, bootcamps og andre forløb, uden at det rigtig lykkedes. Selvom jeg tabte mig et par kilo, kom de hurtigt på igen. Inden jeg startede hos Julie, var jeg inderst inde lidt bange for, at det skulle ende med at blive endnu et nederlag. Det viste sig at være alt andet. Forløbet har ikke blot været en ny kur eller træning.

​Det har været et forløb, hvor der har været fokus på alle aspekter, der har indflydelse på vægttab og velvære. Jeg har fået indarbejdet nogle helt nye vaner, der gør, at jeg har en rigtig god base. De nye vaner er blevet så indgroet, at jeg ikke engang længere lægger mærke til det. Jeg har stadig en sød tand, og det vil jeg nok altid have, men jeg har lært at prioritere hvilke søde sager, som jeg virkelig har lyst til, og så nyde det, fremfor at overspise alt sødt jeg kommer i nærheden af. Jeg har på intet tidspunkt i forløbet følt, at jeg har været på kur eller at der har været noget, der er forbudt. Jeg har kunnet spise de ting, som jeg har haft lyst til, men blot med et helt andet mindset.

​​Forløbet hos Julie adskiller sig fra alt andet jeg har prøvet, da Julie har taget udgangspunkt i min situation, og fokuseret på de områder, hvor jeg har haft udfordringer. Hun har en helt særlig måde at se på det positive og motivere én, når man selv føler det er ved at gå i stå. Jeg havde et par uger i forløbet, hvor vægten var gået helt i stå, og hvor jeg under andre omstændigheder havde smidt håndklædet i ringen.

​​​Men Julie formåede at bevare min motivation så jeg fortsatte. Forløbet resulterede i et vægttab på næsten 6 kg, og ikke mindst et helt nyt mindset, hvor jeg har lært at sætte meget mere pris på de små glæder, nye ritualer / vaner og en helt igennem ny tilfredshed med min krop. Jeg har efter forløbet hos Julie ikke blot formået at bevare vægttabet, men endda tabt mig yderligere 2 kg. til trods for coronakrise og knæoperation – og uden at det var intentionen.​

​​Jeg kan kun give Julie mine varmeste anbefalinger. Julie er ekstremt fagligt dygtig, hun møder én hvor man er, og har bare en helt fantastisk måde at være på. Går altid fra Julies sessioner med en total god energi og gå-på-mod.​

Mille:

Julie får de varmeste anbefalinger.

 Jeg har været og er stadig igang med et større forløb både med træning, coaching og massage. Julie er vanvittig dygtig og hun har formået at få mig til at stoppe mine overspisninger, hun har lært mig at prioritere mig selv og jeg er blevet meget stærkere både fysisk og psykisk. 

Dertil også vægttab uden slankekur, men livsstilsændring. Vanvittig dygtig, nede på jorden og et virkelig rart menneske.

De varmeste anbefalinger herfra.​​

Juliane

Jeg kan slet ikke finde ord der kan beskrive hvor taknemmelig jeg er for at få dig ind i mit liv. Og ja - du vil vende den om og sige at mine resultater er min egen fortjeneste - men sandheden er at jeg ikke kunne have gjort det uden dig.
På andre kure har jeg helt konsekvent tabt mig 4 kilo, hvorefter jeg af den ene eller anden grund er faldet af, og har taget det hele på igen. Derfor var jeg helt naturligt skeptisk da jeg gik hjem efter vores første session; samt da jeg tabte de første kilo; og jeg tror vi skulle helt hen til uge 4 eller 5 før jeg måtte overgive mig og begynde at tro på, at den krop jeg havde ønsket mig de sidste 5 år (før 2 graviditeter og igennem utallige mislykkede slankekure) nu var inden for rækkevidde.
Uanset hvilke udfordringer, problemer eller frustrationer jeg er kommet med, så har du altid haft et svar klar - formuleret på en måde som har talt lige ind i hjertet hos mig. Du har af-mystificeret vægttab for mig, og oveni det har du givet mig mit selvværd tilbage, og vigtigst af alt har du lært mig at det er heeeelt okay at prioritere mig og mine behov.

Tak for dig! 

Marie Louise:

Det der gør dig til en ekstraordinær god coach/ træningsinstruktør/ ernæringsekspert er, at du formår at se dine klienter hvor de er. 

Med din empatiske sans forstår du at lytte dig til deres behov og give dem gode råd til hvor de er både i forhold til træning men også i forhold deres privatliv. To ting som man ikke kan skille fra hinanden.

De får så meget mere end kostvejledning og træning, når de er hos dig. 

Something money can't buy. ️​

Frederikke:

Jeg startede i Vægttabsforløbet hos Julie, fordi jeg trængte til at gøre noget godt for mig selv. Det handlede ikke om, at jeg skulle tabe mig (selvom der alligevel blev strammet lidt op, hvilket var skønt), men formålet var nærmere at komme igang med bevægelse og træning igen efter flere års stilstand, på en god og sund måde. Jeg savnede en sund og stærk krop, som kunne bære en sund og stærk psyke.

​Julie sammensatte et træningsforløb, der lige præcis passede til mig og mine behov. Det har aldrig været svært at komme ud af døren og hen til træning hos Julie. Tværtimod har jeg glædet mig til hver gang vi skulle mødes. Træningen har været hård og udfordrende (lige som jeg elsker det) efterfulgt af den dejligste massage til sidst. Derudover har jeg nydt de mange gode og dybe snakke, som vi har haft undervejs. Jeg har aldrig før oplevet nogen personlig træner, der har arbejdet med sundhed på sådan en holistisk og bred måde - men det har givet så god mening, og jeg har virkelig haft glæde af det.

Inden jeg startede hos Julie øvede jeg mig på at blive bedre til lytte efter mine egne behov - både psykisk og fysisk. Dette har Julie virkelig hjulpet mig videre med, og jeg er så taknemmelig for gode og konkrete værktøjer og vaner, som hun har givet mig. Jeg kan kun give Julie mine varmeste og største anbefalinger. En sund og glad krop giver en sund og glad psyke - og det giver et helt og glad menneske. Tusind tak for din store hjælp, søde Julie :- )

Lise-Lotte:
​Jeg har netop afsluttet mit kost og træningsforløb hos Julie. 

Nu, 5 kg lettere kan jeg se tilbage på nogle virkelig gode og lærerige uger. 

Jeg har aldrig gået nævneværdigt op i kost eller træning, men mit forløb hos Julie har virkelig givet mig lyst og styrke til at holde fast i den sundere stil. Julie er altid glad og smilende og meget opmuntrende - aldrig en løftet pegefinger! 

De bedste anbefalinger herfra.

Tina:

​TAK TAK TAK !

Jeg er SÅ taknemlig for det bedste kost- og træningsforløb! Som nybagt mor er det den ultimative gave du kan give dig selv.

Julie har formået at få mig tilbage til samme form som før min graviditet og gjort min hverdag endnu sundere – men det bedste har været glæden i min krop og sind efter hver træningstime hos Julie.

Tak for dig! Du er en fantastisk mentor og vanvittig skøn - Man kan ikke andet end at blive i glad i låget af dit selskab.

Tina V.: (forløb taget som selvstudie)

 "Jeg blev anbefalet at følge Julie-Lykke af en meget god veninde. Min veninde tabte sig ca 8 kg før sit bryllup og hun synes ikke det var besværligt. Tværtimod var hun meget begejstret for processen og talte entusiastisk om sit 1:1 forløb med Julie.

Jeg har det bedst med at kontrollere hvor meget og hvornår jeg skal fordybe mig i noget, så jeg blev glad for at finde ud af, at der også var et online forløb.

Jeg har prøvet mange slankekure og min vægt har været som en jojo hele mit liv.

Jeg har altid følt at nu skulle jeg tage mig sammen og at det var så tungt at gå igang og skulle undvære mad og pese på med træning.

Det er derfor er det en meget glad kvinde der sidder her og føler at jeg har fundet den rette metode for mig, og det er Julies tilgang til det at tabe sig.

Hun har en meget positiv vinkel, og et forløb der er opløftende og nemt at følge.

Det er klare retningslinjer at følge, men der er rum til at leve.

Hele sammensætningen føles rigtig.

Det her er noget jeg kommer til at integrere som min livsstil fremover. Jeg har tabt mig 8 kg indtil nu og mangler forstsat ca 6 kg for at jeg kan passe alt mit tøj.

Jeg har det bedere i min krop end jeg har haft det i mange år.

Jeg mærker klart forskel på mine led og føler mig mere smidig og er ved at finde tilbage til at elske min krop igen.

Jeg anbefaler Julie Lykke til alle mine veninder, til alle der spørger “hvad har du gjort” , og til dem kan jeg kun sige: jeg har fået et skønt skub i den rigtige retning.

Tak for dig Julie, for dit arbejde og for din positive tilgang til livet generelt. Du er min slanke engel!"

Maria:

Med en klar ambition om at tabe mig nogle kilo og komme i bedre form, bookede jeg et 20 ugers forløb hos Julie. Efter blot 10 uger havde jeg tabt 10 kg hvilket var langt over forventning. Julie er en empatisk og dygtig træner og kostvejleder, der altid tager udgangspunkt i den enkelte.

​Hver gang har træningen været ny og tilpasset mig, min form/mangel på samme, og energi på dagen. Julie er altid velforberedt og engageret og man kan mærke at hun brænder for det hun laver.

​Julie er også en dygtig coach og med hendes holistiske tilgang til velvære,krop og træning er hun uden tvivl en gave for alle, der ønsker mere fokus på egen sundhed.​

Iben:

Gør det! Efter at have født ønskede jeg at komme i form igen. Jeg vidste da godt hvad der skulle til (troede jeg) men resultatet var der bare ikke rigtigt. Så bookede jeg en prøvetime hos julie. Jeg tænkte måske kunne jeg komme af med 2-3 kg og komme i bedre form🙈​


I dag 10 kg/55cm mindre og i mit livs bedste form, resultatet overgik min vildeste fantasi. Julie er ikke bare en personlig træner - hun er en fantastisk mentor som finder et setup som passer til dig. De redskaber hun har givet mig, har gjort at jeg 2 måneder efter mit forløb sluttede har tabt 2 kg ekstra og har fået en ny livsstil. Jeg er glad for at have investeret i min krop og jeg var ikke kommet her til uden Julies support. 

Tak fordi du er sådan et dejligt menneske og tak for hjælpen💪🏻😊​

Christina:

Jeg startede i et Vægttabsforløb hos Julie, fordi jeg havde brug for en der lige kunne presse mig til at yde mit bedste i forhold til træning, og som kunne give mig nogen redskaber til en sundere kost ... Hendes tilgang til kost og træning gør at alle kan være med, det er inspirerende og overskueligt, i en ellers travl hverdag som mor til en lille tumling. Julie er god til at motivere og spørge ind til én, hun er til at få fat i hvis man har brug for råd og vejledning, og når det er lidt svært at hænge i, kommer hun med søde beskeder og opmuntring, så man lige giver den en ekstra skalle. Et ekstra kæmpe plus, er den skønne trænings oase hun har fået opbygget, trygge rammer og en dejlig ro.
Kan kun give Julie mine aller varmeste anbefalinger til alle kvinder der ønsker mere overskud og styrke, samt velvære i en travl hverdag 💪🏼

Sarah:

Som nævnt for dig efter min sidste træning, så har forløbet hos dig været lige præcis dét, jeg havde brug for! Jeg er ikke bare glad for resultatet (hold kæft hvor er det fedt ), jeg er/har været lige så glad for hele forløbet - så glad at du selvfølgelig skal have min anbefaling . Den kommer her:

For tre måneder siden vejede jeg 9 kg mere, end jeg gør i dag, og jeg kunne virkelig ikke lide, hvad jeg så i spejlet. Beslutningen, om at der skulle gøres noget ved det, var nem, men udfordringen føltes uoverskuelig at gå i gang med på egen hånd. Dels fordi jeg aldrig havde haft brug for at tabe mig tidligere, og dels fordi jeg ikke anede, hvilke kostråd jeg ville få glæde af og succes med at følge.

Julie har været med til at gøre mit vægttabsforløb meget mere enkelt og ligetil, end det ville have været, hvis jeg selv skulle have fundet vejen frem i “slankejunglen”. Hos Julie fandt jeg lige præcis den vejledning, motivation, struktur og professionel sparring, jeg havde brug for for at finde tilbage til min sunde krop. Julies koncept har for mig været meget enkelt, motiverende og nemt at følge, og det har været SÅ dejligt at læne mig op af hendes erfaringer omkring, hvad der virker i forhold til kost og træning!

Og så er Julie altså bare en dejlig, sjov, empatisk og kompetent pige, som absolut fortjener min varmeste anbefaling!​​

Pernille

“Jeg havde fået din virksomhed anbefalet så var bare spændt på, om jeg fandt en metode som jeg kunne bære videre med mig og om jeg kunne få styr på den vægt efter mange års elevator vægt!

Mine udfordringer var dårligere bevægelighed, utilfredshed med mig selv og udseende, havde givet op og fandt ikke energi til endnu en kur!

Jeg har lært af dig, at lytte til min krops behov og ikke bare ukritisk spise.
Har lært at kende forskel på sult og behov for pause og så giver det et gigant kick, at opleve kiloerne rasler af trods overgangsalder og stillesiddende hjemmearbejde!

Jeg er glad igen og parat til at fortsætte min lille rejse lidt endnu.

Fedt at købe nye bukser i 2-3 numre mindre!

Og ikke mindst har mine nye vaner smittet af på familien!

Jeg vil gerne rose dig for at være nem at tale med og super professionel med den erfaring der skal til for at forstå den komplekse situation som mange struggler med.

Tak for at være med til at skubbe til mig og for at få mig på rette køl igen!”.

Nina:

Julie er noget ganske særligt! Jeg mødte op til et Vægttabsforløb med nogle lidt vage målsætninger om at tabe mig lidt og få bevæget mig, og nogen måtte gøre noget, jeg fik det ikke gjort selv. Men jeg endte med noget helt andet, og meget mere, end jeg havde forestillet mig! Jeg tabte mig 17 kg på tre måneder og kom i ret god form, trods en begrænset indsats.

Julie er virkelig godt selskab, hun presser, når der er behov for det, og andre gange står den på massage, hvis kroppen bare ikke kan den dag. Noget genialt ved hendes tilgang er det, at være god ved sig selv.

Udfra samme filosofi er Julie god ved sine kunder, for så er det meget lettere at give sig selv fuldt ud. -Det er guld værd, at gå hos en, som er oprigtigt optaget af ens velbefindende. Det gør det så meget lettere, at gå vejen selv.

Styrketræningen afsluttes som regel med 5-10 minutters massage, og jo mindre, jeg snakker undervejs, jo længere massage. Det er jo næsten for nemt, men det virkede fantastisk motiverende på min indsats!

Jeg giver Julie min varmeste anbefaling!

Line

Tusind tak for et helt fantastisk forløb og mest af alt, tusind tak for at skabe et trygt og kærligt rum, hvor jeg i fuld tillid har kunne dele mit tidligere forstyrret forhold til mad og motion med dig. 

Noget jeg for bare få år siden aldrig troede, jeg skulle dele med en fremmede, men ved dig har det føles helt enormt trygt. 

Med det udgangspunkt har jeg fra start til slut følt mig set og forstået. 

Det har været så givende at arbejde med det mentale bag mad og motion. 

Det er uden tvivl noget der vil følge mig resten af livet, for det har virkelig rykket noget i mig. 


Du er så dygtig, til det du laver, og til alle og enhver som overvejer det mindste at starte i forløb hos dig, er der kun at sige: GØR DET! Du vil ikke fortryde det. Tværtimod! 


Tak for dig Julie og alt det du gør og bidrager med! 

Louise:

​Jeg takker for et fantastisk kost- og træningsforløb. Yderst tilfreds, vil jeg til enhver tid anbefale Julie. Hun er grundig og kompetent, samt møder en på ens eget niveau. Ingen skuffelser eller løftede pegefingre, man mærker tydeligt at hun selv kan genkende ens udfordringer fx i forhold til kost. Meget befriende!! Jeg har sammen med Julie arbejdet mig til stabile og sunde kostvaner, uden at føle jeg har været på slankekur. Fantastisk!!

Helle:

​Jeg har gennemgået et Vægttabsforløb med Julie med fokus på kost, motion og i det hele taget at leve sundt. I forløbet er der også mulighed for topforkælelse i form af massage til ansigt og krop. Det hele går op i en højere enhed og er utrolig effektivt. Jeg kan på det allervarmest anbefale Julie. Hun er en fantastisk person og vanvittig dygtig.​

Følg mig for daglig inspiration​

Sociale medier​

Gør som over 7000 andre kvinder og følg mig på de sociale medier

Her vil jeg dagligt inspirere dig via kost, træning og forskellige vaneændringer til hvordan du kan skabe sunde vaner til et effektivt & holdbart vægttab.

Der vil også være lækre Give Aways ☆​

Julie-lykke.dk 

Smakkegårdsvej 69, 2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

CVR: 37840009