"10 ugers Vægttabsforløb, -uden du skal undvære chokolade" ONLINE -med kostvejledning, træning og vaneændringer

Forløbet kan enten købes med 1:1 ugentlig live mail-chat med opstart når du vil.

eller som et gruppeforløb med en lukket facebookgruppe med opstart i januar og august

Hvis du ønsker hjælp til at få skabt gode vaner, der kan give dig en slank, sund og stærk krop med udgangspunkt i dit liv og dine ønsker, så kan jeg helt sikkert hjælpe dig med mit 10 ugers ONLINE-vægttabsforløb.

Med online-vægttabsforløbet bliver du hjulpet godt fra start og støttet undervejs ved, at du får alle de redskaber der skal til for, at du kan knække koden til at skabe et varigt vægttab.

Løbende arbejder du med netop dine forhindringer via ugentlige nye fokusområder og undervejs kan du skrive med mig, hvis du har spørgsmål, på en ugentlig live-chat.

Derved lærer du hvordan du fremadrettet kan tackle dine udfordringer anderledes og finder ud af hvilke vaner, der skal til for at du får skabt et vægttab, der virker for DIG!

​☆​

Online vægttabsforløbet er for dig, der har brug for hjælp og vejledning til at tabe dig på en realistisk og fornuftig måde.

Dig som godt ved, at quickfix ikke er løsningen, men en reel indsats, et skridt ad gangen, indtil det bliver til mange små gode vaner, da det er det, der giver dig resultaterne og får dem til at blive.

​Du har måske forsøgt at tabe dig flere gange tidligere, men uden at arbejde med dit mindset undervejs, kan det være rigtig svært at skabe et effektivt varigt vægttab.

Jeg tilbyder professionel hjælp til vægttab, så du lærer at forstå og tackle netop dine udfordringer, så du kan nå dit mål.

Jeg er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed, personlig træner og vanecoach og en masse andre uddannelser og kurser (se evt. mit CV i bunden af siden her) og jeg har selv tabt mig rigtig mange kilo samt hjulpet MANGE kvinder med at tabe sig, så jeg er helt sikker på, at jeg også kan hjælpe dig.

​​

Når du har nået dit mål, vil jeg også hjælpe dig med effektive redskaber til hvordan du holder dit vægttab, for det kan faktisk være lige så svært som at tabe sig.

For at få det optimale ud af forløbet kræver det, at du har lyst til at arbejde med dig selv og mod på, at lære en ny tilgang til vægttab!

En tilgang, der også arbejder med dit mindset, adfærd og hverdagsvaner.

Forskellen på "10 ugers vægttabsforløb ONLINE" &

"10 ugers vægttabsforløb i Gentofte/Zoom!

Jeg ved godt, at det ikke er alle, der kan tage de 9.000,- ud af budgettet, som et "1:1-vægttabsforløb i Gentofte eller på Zoom" med mig koster.

Derfor …

… har jeg lavet en anden løsning, som jeg også kan stå inde for, at der kan skabe et effektivt og varigt vægttab for dig.

Jeg har nemlig samlet alt det, som jeg giver de kunder der kommer i mit studio til vægttabsforløb & personlig træning, i et 10 ugers ONLINE forløb.

Det vil sige, at du lærer helt de samme ting, men i stedet for en times 1:1 session og personlig træning med mig hver uge, får du i stedet adgang til en ugentlig live mailsparring med mig (hver tirsdag fra kl.13.00-15.00)

+ en lukket facebook-gruppe, hvis det er på gruppeforløbet.

Derved kan jeg give dig min hjælp og viden til en helt anden pris.

Hvordan ser et online - "10 ugers vægttabsforløb, -uden du skal undvære chokolade" ud?

Igennem 10 uger lærer du, at finde holdbare løsninger til dine forhindringer for en sund livsstil, så du kan tabe dig og holde vægten uden at skulle gå glip af livets fornøjelser.

Du får selvfølgelig alle mine bedste kost-strategier, der giver plads til chokolade eller hvad du har lyst til,

Samt 3 korte, overskuelige hjemme- træningsprogrammer, som du kan lave derhjemme, hvis du har lyst til at træning også skal indgå i dit vægttab.

Men der er meget mere …

For kost og motion kan ikke stå alene, hvis du også vil holde vægten i det lange løb.

Derfor får du også læring og værktøjer til at arbejde med de vaner, mentale overbevisninger og hverdagsforhindringer, som netop du oplever i forhold til at skabe en sund livsstil, der giver dig den krop og det overskud, du drømmer om.

​☆

I løbet af 10 uger får du …

  • 55 min. Zoom kostvejledning med mig
  • Et nyt fokusområde hver uge til, at kunne skabe et varigt vægttab - i alt 5 timers lydfiler fordelt på de 10 uger.
  • Konkrete værktøjer og hverdagsfif til at finde balancen i din kost, motion, søvn og andre livsområder, der tilsammen både giver dig et effektivt vægttab, men lige så vigtigt til, at du kan holde det!
  • Enkle øvelser, der hjælper dig til at ændre dine vaner ét overkommeligt skridt ad gangen
  • Min støtte i den ugentlige live-chat, uanset om du har brug for en at commite dig til, et heppekor eller har spørgsmål til forløbet.

Klik her og se emnerne for hvad de 10 ugers fokus indeholder.

Du har adgang til hele forløbet i tre år, så du kan tage det i dit eget tempo, hvis du hellere vil det.

Og du skal ikke i nærheden af at betale de 9.000,- kroner, som et 1:1-vægttabsforløb koster!

​​


Gratis 1:1 Live chat med mig

Hver tirsdag fra 13.00-15.00 i de 10 uger forløbet varer, kan du gratis 1:1 live-chatte direkte med mig med sprøgsmål om dit vægttab og forløbet, så du kan få støtte og hjælp, hvis du har brug for det.

og er det på gruppeforløbet vil der derudover også være en lukket facebookgruppe tilknyttet.

3 års adgang

​Du har adgang til online-forløbet i 3 år, så hvis du gerne​ vil tage det i et langsommere tempo end på 10 uger, så kan det også sagtens lade sig gøre.

Det er i uge 1-4, at du får alle redskaberne til, at kunne skabe et effektivt vægttab og det er i uge 5-10 at du får redskaberne til at kunne gøre vægttabet varigt.

Desuden giver de 3 års adgang dig muligheden for at gense nogle af de uger/temaer, der kan være inspirerende for dig at genbesøge

​Tilfredshedsgaranti

Jeg ved, at mit forløb virkelig kan hjælpe dig til at skabe vægttab, du er glad for. Derfor tilbyder jeg tilfredshedsgaranti.

Det betyder, at hvis du ​har set og lavet de forskellige øvelser, der er i vægttabsforløbet og du ikke tilfreds, så kan du sende mig dine besvarelser, som dokumentation for, at du har gennemgået forløbet og så får du din betaling tilbage.

Pris på 10 ugers Vægttabsforløb ONLINE med træning, kost og vaneændringer- Inkl. fri live-chat med mig hver uge

Din investering i at lære redskaberne til, at knække koden til et varigt vægttab, der giver dig mere overskud og glæde i hverdagen:

☆ For 1:1 "10 ugers vægttabsforløb, -uden du skal undvære chokolade" med 1:1 live mail-chat med mig hver uge,

- opstart når du er klar!

2.995 kr.

Du kan endda betale det i 3 rater med 30 dages mellemrum.


Det svarer til 6 mdr. i et fitnesscenter, som du sikkert ikke engang får brugt og helt sikkert ikke, hvor du får lært hvordan du skaber og holder et vægttab.​

​☆​ KØB FORLØBET HER ☆​​

​--------------------------------------------------------------------------------------------

☆ For GRUPPE- "10 ugers vægttabsforløb, -uden du skal undvære chokolade" med live mail-chat + lukket facebookgruppe med sparring med mig hver uge

- NÆSTE OPSTART D. 20/1 2023.

3.995 kr. (Der kommer rabat til ventelisten)

Skriv dig op på ventelisten og få både stor RABAT & BONUS når jeg åbner op for de 12 pladser

Du kan endda betale det i 3 rater med 30 dages mellemrum.

​☆​ SKRIV DIG OP PÅ VENTELISTEN HER☆​​

☆ Ønsker du at købe forløbet MED en ugentlig times 1:1 coaching med mig via tlf. eller personlig træning, så bookes det som Gentofte/Zoom.

Du kan læse mere om min persondata-politik & handelsbetingelser her.

OBS hvis du har en spiseforstyrrelse (BED, anoreksi, bulimi eller ortoreksi) så har jeg desværre ikke kompetencerne til at kunne hjælpe dig.

Dog har jeg et godt samarbejde med flere der har, så du må gerne kontakte mig og jeg kan henvise dig til en af dem, afhængigt af hvad du har brug for.

​Du har adgang til forløbet i 3 år.

Ønsker du at købe det som et gavekort, kan du sende mig en mail på kontakt@julie-lykke.dk

Følg mig for daglig inspiration​

Sociale medier​

Gør som snart 6000 andre kvinder og følg mig på de sociale medier

Her vil jeg dagligt inspirere dig via kost, træning og forskellige vaneændringer til hvordan du kan skabe sunde vaner til et effektivt & holdbart vægttab.

Hver måned vil der være 

en lækker Give Away ☆​

Julie-lykke.dk 

Lyngbyvej 389, 2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

CVR: 37840009