10 ugers Vægttabsforløb ONLINE med kost, træning og vaneændringer

​Hvis du ønsker hjælp til at få skabt gode vaner, der kan give dig en slank, sund og stærk krop med udgangspunkt i dit liv og dine ønsker, så kan jeg helt sikkert hjælpe dig!

Med et online-vægttabsforløb bliver du hjulpet godt fra start og støttet undervejs ved, at du får alle de redskaber der skal til for at du kan knække koden til at skabe DIN drømmekrop.

Løbende arbejder du med netop dine forhindringer via ugentlige nye fokusområder.

Derved lærer du hvordan du fremadrettet kan tackle dine udfordringer anderledes og finder ud af hvilke vaner, der skal til for at du får skabt det der virker for DIG!

Et online vægttabsforløb er for dig, som har brug for hjælp og vejledning til at tabe dig på en sund og fornuftig måde.

Dig som godt ved, at quickfix ikke er løsningen, men en reel indsats, et skridt ad gangen, indtil det bliver til mange små gode vaner, da det er det, der giver dig resultaterne og får dem til at blive.

​Du har måske forsøgt selv at tabe dig flere gange, men mistet din motivation undervejs og givet op eller følt dig forvirret over hvorfor, at du ikke kan få det til at fungere for dig på den lange bane.

Jeg tilbyder professionel hjælp til vægttab, så du lærer at forstå og tackle netop dine udfordringer, så du kan nå dit mål.

Jeg er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed, personlig træner og vanecoach og en masse andre uddannelser og kurser (se evt. mit CV i bunden af siden her) og jeg har selv tabt mig rigtig mange kilo samt hjulpet MANGE kvinder med at tabe sig, så jeg er helt sikker på, at jeg også kan hjælpe dig.

​​

Når du har nået dit mål, vil jeg også hjælpe dig med effektive redskaber til hvordan du holder dit vægttab, for det kan faktisk være lige så svært som at tabe sig.

Hvordan ser et online - 10 ugers vægttabsforløb ud?

Uge 1:​ Vane 1: ​​Kost​

Jeg vejleder ud fra Sense principperne. En tilgang hvor du kan spise en nærende kost uden forbudte fødevarer og samtidig tabe dig. Der skal være plads til at du kan leve det liv, som du ønsker og samtidig tabe dig OG få madro.

I uge 1 kan du finde ud af, hvordan slankende mad kan fungere for netop dig, så det er realistisk at du også får det til at lykkedes på den lange bane.

Her får du tilsendt bogen, Sense - Slank med fornuft.

Du kan læse mere om min tilgang til kost her.

Uge 2:​ Vane 2:​​ Træning & Bevægelse

Her får du viden om forskellige træningsformer, samt adgang til træningsvideoer med programmer som kan downloades og printes.

Der er både programmer til hjemmetræning med og uden udstyr.

Ekstra øvelse:

Find, forstå og ændr dine overbevisninger​ om dig selv, så de ikke spænder ben for dit vægttab.

Uge 3:​ Vane 3: ​​Søvn, pauser & vejrtrækning​

Så du kan mærke forskellen i dit overskud og velvære generelt, samt hvor stor en betydning det har på hvilke hensigtsmæssige valg i din hverdag du træffer.

Ekstra øvelse:

Ambivalens, så du kan forstå hvad der trækker i DIG og hvorfor du nogle gange kommer til at handle anderledes end du havde tænkt dig.

​​

Uge 4: Vane 4:​​ Glæde, velvære & taknemmelighed

Find ud af hvad der egentlig gør dig glad og fylder dig op, for at skabe mere glæde i din hverdag og dermed også have nemmere ved at leve sundt, ved ikke kun at skabe glæde med mad.

Uge 5​: Triggere, tilgængelighed & tilladende tanker

Her kan du virkelig lære at forstå dig selv og dine handlinger i forhold til at tabe dig, bedre at kende! og dermed hvordan du bruger denne viden til at gøre et vægttab meget nemmere for dig selv ved, at kunne sætte dig selv op til succes.

Ekstra øvelser:

Cravings,forstå hvad det egentlig er og få strategier til at gøre noget hensigtsmæssigt ved dem.

Hvis & Når dit vægttab går i stå, Så du ved hvad du kan gøre, når og hvis dette sker.

Uge 6:​​ Mindful spisning

Som et redskab til at få maksimal nydelse ud af din mad og hjælpe dig til at mærke din sult og mæthed og dermed lærer at kunne spise portioner der passer individuelt til dig fra dag til dag.

Ekstra øvelse:

Disenchantment, Altså et af-fortryllelsesredskab, så du kan finde ud af hvordan den mad, som du har fortalt dig selv, at der smager himmelsk, egentlig smager!

Nye hjemmetræningsprogrammer, hvis du har lyst til ny inspiration.

☆​

Uge 7:​ Følelsesmæssig spisning​

Lær hvad følelsesmæssige spisning egentlig er og få hjælp til hvad du kan gøre ved det, så mad ikke er din eneste strategi til at kunne regulere følelser med.

Ekstra øvelser, der kan hjælpe til følelsesmæssig spisning:

Din indre kritikker:Lær din indre kritikker-stemme at kende og udfordr hende, så hun ikke skaber uro inde i dig.

Din Madhistorie:Så du forstår hvad din historie har med din spisning at gøre og selvfølgelig hvad du kan gøre ved det, så det ikke påvirker dig negativt.

Ryd op:​Nogle får på dette tidspunkt af forløbet rigtig meget energi og får lyst til at rydde op, fysisk, mentalt og socialt, så her får du en guide til at skabe overblik og handlingsplan til hvordan det kan hjælpe dig.

Uge 8: ​​Hverdagsvaner til DIT drømmeliv

Der hjælper dig til at sætte dine vaner op i din hverdag ud fra dine værdier og ønsker, så du overordnet også kan skabe dit drømmeliv.

Ekstra øvelse:

Værdiafklaring:​ Så du ved hvad dine værdier egentlig er og hvordan du kan bruge dem bevidst til at skabe det liv, du drømmer om.

Uge 9: ​​Skygger

Forstå og slut fred med dig selv og dine omgivelser, så det ikke er triggere for dit indtag af mad, samt giver dig en helt anden indre ro, fordi du kender og forstår dig selv bedre.

Uge 10​: Vedligeholdelse, fortsættelse & evaluering

Vedligeholdelse,Redskaber der gør det muligt at vedligeholde dit vægttab og sunde livsstil på den lange bane.

Evaluering af dig & forløbet og du kan sammenligne skemaet du fyldte ud i den første uge med det i den afsluttende uge, så du udover din vægt kan se hvor meget du har flyttet dig.

Ekstra øvelse:

Eksponering der giver dig redskabet til at fjerne triggeren i mad for dig, så du kan sætte dig selv og dit vægttab op til succes for resten af dit liv.

☆​

Pris på ​mit 10 ugers Vægttabsforløb ONLINE med træning, kost og vaneændringer

☆ For 10 ugers vægttabsforløb

995 kr. Betalingen kan deles op i 3 rater.

☆ Ønsker du at købe forløbet med en ugentlig times coaching med mig via tlf. eller personlig træning, så bookes det ligesom hvis det var et forløb i Gentofte.

Online-forløbet starter med det samme det er købt.

​Du har adgang til forløbet i 3 år, så du kan gå mere i dybden med nogle af øvelserne, hvis du ønsker.​​

Ønsker du at købe det som et gavekort, kan du sende mig en mail på kontakt@julie-lykke.dk

Følg mig for daglig inspiration​

Sociale medier​

Følg mig på:​

Jeg vil her dagligt inspirere dig via kost, træning og forskellige vaneændringer til hvordan du kan skabe sunde vaner i din hverdag.

Der vil også være spændende giveaways hver måned!​

Julie-lykke.dk 

Lyngbyvej 389, 2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

CVR: 37840009

Kontakt mig

Telefon: 40 50 06 06

E-mail: kontakt@julie-lykke.dk