"10 ugers Vægttabsforløb, -uden du skal undvære chokolade" ONLINE med kost, træning og vaneændringer

- og fri-live chat med mig hver uge!

​Hvis du ønsker hjælp til at få skabt gode vaner, der kan give dig en slank, sund og stærk krop med udgangspunkt i dit liv og dine ønsker, så kan jeg helt sikkert hjælpe dig med mit 10 ugers online-vægttabsforløb!

Med online-vægttabsforløbet bliver du hjulpet godt fra start og støttet undervejs ved, at du får alle de redskaber der skal til for, at du kan knække koden til at skabe et varigt vægttab.

Løbende arbejder du med netop dine forhindringer via ugentlige nye fokusområder.

Derved lærer du hvordan du fremadrettet kan tackle dine udfordringer anderledes og finder ud af hvilke vaner, der skal til for at du får skabt et vægttab, der virker for DIG!

​☆​

Online vægttabsforløbet er for dig, der har brug for hjælp og vejledning til at tabe dig på en realistisk og fornuftig måde.

Dig som godt ved, at quickfix ikke er løsningen, men en reel indsats, et skridt ad gangen, indtil det bliver til mange små gode vaner, da det er det, der giver dig resultaterne og får dem til at blive.

​Du har måske forsøgt at tabe dig flere gange tidligere, men uden at arbejde med dit mindset undervejs kan det være rigtig svært at skabe et effektivt varigt vægttab.

Jeg tilbyder professionel hjælp til vægttab, så du lærer at forstå og tackle netop dine udfordringer, så du kan nå dit mål.

Jeg er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed, personlig træner og vanecoach og en masse andre uddannelser og kurser (se evt. mit CV i bunden af siden her) og jeg har selv tabt mig rigtig mange kilo samt hjulpet MANGE kvinder med at tabe sig, så jeg er helt sikker på, at jeg også kan hjælpe dig.

​​

Når du har nået dit mål, vil jeg også hjælpe dig med effektive redskaber til hvordan du holder dit vægttab, for det kan faktisk være lige så svært som at tabe sig.

For at få det optimale ud af forløbet kræver det, at du har lyst til at arbejde med dig selv og mod på, at lære en ny tilgang til vægttab!

En tilgang, der også arbejder med dit mindset, adfærd og hverdagsvaner.

Forskellen på "10 ugers vægttabsforløb ONLINE" &

"10 ugers vægttabsforløb i Gentofte/Zoom!

Jeg ved godt, at det ikke er alle, der kan tage de 9.500,- ud af budgettet, som et "1:1-vægttabsforløb i Gentofte eller på Zoom" med mig koster.

Derfor …

… har jeg lavet en anden løsning, som jeg også kan stå inde for, at der kan skabe et effektivt og varigt vægttab for dig.

Jeg har nemlig samlet alt det, som jeg giver de kunder der kommer i mit studio til personlig træning, i et 10 ugers online forløb.

Det vil sige, at du lærer helt de samme ting, men i stedet for en times 1:1 session og personlig træning med mig hver uge, får du i stedet adgang til en ugentlig live mailsparring med mig (hver onsdag fra kl.15-16).​​

Derved kan jeg give dig min hjælp og viden til en helt anden pris.

Hvordan ser et online - "10 ugers vægttabsforløb, -uden du skal undvære chokolade" ud?

Når du har købt forløbet vil du med det samme modtage en velkomstmail med dit log ind til mit online-forløb.

Igennem 10 uger lærer du at finde holdbare løsninger til dine forhindringer for en sund livsstil, så du kan tabe dig og holde vægten uden at skulle gå glip af livets fornøjelser.

Du får selvfølgelig alle mine bedste kost-strategier, der giver plads til chokolade eller hvad du har lyst til,

Samt 3 korte, overskuelige hjemme- træningsprogrammer, som du kan lave derhjemme, så du kan sætte skub i dit vægttab allerede i uge 1 og 2.

Men der er meget mere …

For kost og motion kan ikke stå alene, hvis du også vil holde vægten i det lange løb.

Derfor får du også læring og værktøjer til at arbejde med de vaner, mentale overbevisninger og hverdagsforhindringer, som netop du oplever i forhold til at skabe en sund livsstil, der giver dig den krop og det overskud, du drømmer om.

​☆

I løbet af 10 uger får du …

  • Et nyt fokusområde hver uge til, at kunne skabe et varigt vægttab
  • Konkrete værktøjer og hverdagsfif til at finde balancen i din kost, motion, søvn og andre livsområder, der tilsammen både giver dig et effektivt vægttab, men lige så vigtigt til, at du kan holde det!
  • Enkle øvelser, der hjælper dig til at ændre dine vaner ét overkommeligt skridt ad gangen
  • Ugentlige opfølgningsmails til reflektion over de forskellige temaer, der giver et varigt vægttab.
  • Min støtte i den ugentlige live-chat, uanset om du har brug for en at commite dig til, et heppekor eller har spørgsmål til forløbet.

Du har adgang til hele forløbet og mig i tre år, så du kan tage det i dit eget tempo, hvis du hellere vil det.

Og du skal ikke i nærheden af at betale de 9.500,- kroner, som et 1:1-vægttabsforløb koster!

Din investering i redskaberne til at knække koden til et varigt vægttab, der giver dig mere overskud og glæde i hverdagen er:

1.495 kr.

☆​

De 10 ugers fokus:

Herunder kan du læse hvad de 10 ugers fokus indeholder:

Uge 1:​ Vane 1: ​​Kost​

Jeg vejleder ud fra Sense principperne. En tilgang hvor du kan spise en nærende kost uden forbudte fødevarer og samtidig tabe dig. Der skal være plads til at du kan leve det liv, som du ønsker og samtidig tabe dig OG få madro.

I uge 1 finder du ud af, hvordan slankende mad kan fungere for netop dig, så det er realistisk at du også får det til at lykkedes på den lange bane!

Det kan også nemt følges hvis du er vegetar eller veganer.​


Du kan læse mere om min tilgang til kost her.

Uge 2:​ Vane 2:​​ Træning & Bevægelse​

Her får du viden om forskellige træningsformer, samt adgang til korte hjemme-træningsvideoer med programmer som kan downloades og printes.

Der er både programmer til hjemmetræning med og uden udstyr.

Ekstra øvelse:

Find, forstå og ændr dine overbevisninger​om dig selv, så de ikke spænder ben for dit vægttab.

​​

Uge 3:​ Vane 3: ​​Søvn, pauser & vejrtrækning​ ​

Så du kan mærke forskellen i dit overskud og velvære generelt, samt hvor stor en betydning det har på hvilke hensigtsmæssige valg i din hverdag du træffer.

Ekstra øvelse:

Ambivalens, så du kan forstå hvad der trækker i DIG og hvorfor du nogle gange kommer til at handle anderledes end du havde tænkt dig.

​​​

Uge 4: Vane 4:​​ Glæde, velvære & taknemmelighed​

Find ud af hvad der egentlig gør dig glad og fylder dig op, for at skabe mere glæde i din hverdag og dermed også have nemmere ved at leve sundt, ved ikke kun at skabe glæde med mad.

Ekstra øvelse:

Egenomsorg, bliv bevidst om hvordan DU kan drage omsorg for DIG, som et element i at øge din indre glæde.

☆​

Uge 5​: Triggere, tilgængelighed & tilladende tanker​

Her kan du virkelig lære at forstå dig selv og dine handlinger i forhold til at tabe dig, bedre at kende! og dermed hvordan du bruger denne viden til at gøre et vægttab meget nemmere ved, at kunne sætte dig selv op til succes.

Ekstra øvelser:

Cravings, forstå hvad det egentlig er og få strategier til at gøre noget hensigtsmæssigt ved dem.

Hvis & Når dit vægttab går i stå,Så du ved hvad du kan gøre, når og hvis dette sker.

​​

Uge 6:​​ Mindful spisning​

Som et redskab til at få maksimal nydelse ud af din mad og hjælpe dig til at mærke din sult og mæthed og dermed lærer at kunne spise portioner der passer individuelt til dig fra dag til dag.

Ekstra øvelse:

Disenchantment, Altså et af-fortryllelsesredskab, så du kan finde ud af hvordan den mad, som du har fortalt dig selv, at der smager himmelsk, egentlig smager!

​​

Uge 7:​ Følelsesmæssig spisning​​

Lær hvad følelsesmæssige spisning egentlig er og få hjælp til hvad du kan gøre ved det, så mad ikke er din eneste strategi til at kunne regulere følelser med, hvis det er en udfordring for dig.

Ekstra øvelser, der kan hjælpe til følelsesmæssig spisning:

Din indre kritikker,Lær din indre kritikker-stemme at kende og udfordr hende, så hun ikke skaber uro inde i dig.

Din Madhistorie,Så du forstår hvad din historie har med din spisning at gøre og selvfølgelig hvad du kan gøre ved det, så det ikke påvirker dig negativt.

Ryd op, Nogle får på dette tidspunkt af forløbet rigtig meget energi og får lyst til at rydde op, fysisk, mentalt og socialt, så her får du en guide til at skabe overblik og handlingsplan til hvordan det kan hjælpe dig, hvis du har lyst.

​Uge 8: ​​Hverdagsvaner til DIT drømmeliv

Der hjælper dig til at sætte dine vaner op i din hverdag ud fra dine værdier og ønsker, så du overordnet også kan skabe dit drømmeliv på flere områder end kun din sundhed.

Ofte finder du nogle af grundene til, at du vejer mere end du ønsker ved at finde ud af hvilke dele af dit liv, hvor du ikke lever i overensstemmelse med dine værdier.

Ekstra øvelse:

Værdiafklaring, Så du ved hvad dine værdier egentlig er og hvordan du kan bruge dem bevidst til at skabe det liv, du drømmer om og dermed et fundament til et varigtvægttab.

Uge 9: ​​Skygger

Forstå og slut fred med dig selv og dine omgivelser, så det ikke er triggere for dit indtag af mad, samt giver dig en helt anden indre ro, fordi du kender og forstår dig selv og dine handlinger bedre.

☆​​

Uge 10​: Vedligeholdelse, fortsættelse & evaluering

Vedligeholdelse

Redskaber der gør det muligt at vedligeholde dit vægttab og sunde livsstil på den lange bane!! Denne er virkelig vigtig!

Evaluering, af dig & forløbet og du kan sammenligne skemaet du fyldte ud i den første uge med det i den afsluttende uge, så du udover din vægt kan se hvor meget du har flyttet dig med at leve en sund livsstil og beholde dit vægttab.

Ekstra øvelse:

Eksponering,giver dig redskabet til at fjerne triggeren i AL mad, som så du kan sætte dig selv og dit vægttab op til succes for resten af dit liv.

☆​​

3 års adgang

Du har adgang til online-forløbet i 3 år, så hvis du gerne​ vil tage det i et langsommere tempo end på 10 uger, så kan det også sagtens lade sig gøre.

Det er i uge 1 "Kost der giver vægttab & madro" at du får alle redskaberne til, at kunne skabe et effektivt vægttab og det er i uge 2-10 at du får redskaberne til at kunne gøre vægttabet varigt.

Desuden giver de 3 års adgang dig muligheden for at gense nogle af de uger/temaer, der kan være inspirerende at genbesøge.

Gratis 1:1 Live chat med mig

Hver onsdag fra 15-16 kan du gratis 1:1 live-chatte direkte med mig med sprøgsmål om dit vægttab og forløbet.

Tilfredshedsgaranti

Jeg ved, at mit forløb virkelig kan hjælpe dig til at skabe vægttab, du er glad for. Derfor tilbyder jeg tilfredshedsgaranti.

Det betyder, at hvis du ​har set og lavet de forskellige øvelser, der er i vægttabsforløbet og du ikke tilfreds, så kan du sende mig dine besvarelser, som dokumentation for, at du har gennemgået forløbet og så får du din betaling tilbage.

Pris på 10 ugers Vægttabsforløb ONLINE med træning, kost og vaneændringer- Inkl. fri live-chat med mig hver uge

Din investering i at lære redskaberne til, at knække koden til et varigt vægttab, der giver dig mere overskud og glæde i hverdagen:

☆ For "10 ugers vægttabsforløb, -uden du skal undvære chokolade"

1.495 kr.

Du kan endda betale det i 3 rater a 498 kr. med 30 dages mellemrum.


Det svarer til 3 mdr. i et fitnesscenter, men hvor du ikke får lært hvordan du skaber og holder et vægttab.​

☆ Ønsker du at købe forløbet MED en ugentlig times 1:1 coaching med mig via tlf. eller personlig træning, så bookes det som Gentofte/Zoom.

Du kan læse mere om min persondata-politik & handelsbetingelser her.

Online-forløbet starter med det samme det er købt.

​Du har adgang til forløbet i 3 år.

Ønsker du at købe det som et gavekort, kan du sende mig en mail på kontakt@julie-lykke.dk

Følg mig for daglig inspiration​

Sociale medier​

Følg mig på:​

Jeg vil her dagligt inspirere dig via kost, træning og forskellige vaneændringer til hvordan du kan skabe sunde vaner i din hverdag.

Der vil også være spændende giveaways hver måned!​

Julie-lykke.dk 

Lyngbyvej 389, 2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

CVR: 37840009

Kontakt mig

Telefon: 40 50 06 06

E-mail: kontakt@julie-lykke.dk