Vil du opnå et vægttab i et fællesskab?

Kom med på næste FÆLLES online "The Feel Good Effect - 12 ugers vægttabsforløb med plads til livets fornøjelser".

Næste forløb starter d. 17. januar 2024

Book din plads her

Savner du et fællesskab i dit vægttab?

Et vægttab kan nemt føles uoverskueligt, kedeligt og ensomt at komme igennem selv. 

Desuden kommer langt de fleste af os til at miste motivationen for vores vægttab, når vi møder udfordringer undervejs og derved at give op, inden vi er kommet i mål med vores vægttabsønske.

Det kan et fællesskab virkelig hjælpe dig med!

Jeg åbner derfor op for næste fælles online forløb med opstart d. 17/1- 24.

Fælles-online forløbet er for dig, der kender til følelsen af at det er svært at være alene om dit vægttabsprojekt og som har lyst til at have en gruppe ligesindede kvinder med på sidelinjen.

For udover at have en vægttabsmentor, Mig, kan det også være rart at tjekke ind med andre kvinder, som er på præcis samme rejse, som du selv er og høre om deres udfordinger, forhindringer og sejre. 

Det gør det meget nemmere, når man kan spejle sig i andre!

Kun en gang om året starter vi samtidig og skaber dette helt unikke fællesskab og næste hold starter d. 17/1 - 24.

​☆​

​Hverdagen kommer hurtigt i vejen for et vægttab

Det kan være at du har behov for ekstra opbakning, når det hele virker tungt, og du mest af alt har lyst til at gå i køkkenskabene konstant.

Eller også har du lyst til at dele, hvor megasej du har været, fordi du sagde nej tak til det ekstra stykke kage, du faktisk ikke havde lyst til, men som du før i tiden plejede at spise for at være høflig.

eller noget helt tredje, fjerde eller femte.

Uanset hvilke udfordringer eller sejre du oplever i dit vægttab, så lover jeg dig, at du ikke er alene med dem.

Og i dette online fælles forløb, deler vi de udfordringer vi møder og alle vores op- og nedture i løbet af de 12 uger, samt du får min sparring på lige præcis dine udfordringer undervejs.

Jeg vil med på FÆLLES-forløbet

Det her får du ud af at gennemføre forløbet

 • ​Du vil tabe dig i vægt, så du har det godt med dig selv og i din krop
 • Du vil opleve at dine tanker omkring mad og din vægt ikke længere fylder ufattelige mange af dine vågne timer
 • Du vil opleve indre ro og tryghed i de situationer, hvor du normalt ikke føler, at du kan styre hvor meget mad du spiser
 • Du vil kunne se dig selv i spejlet og sige FARVEL til din indre kritiker, der ødelægger dit selvværd og i stedet være stolt af dig selv
 • Du vil ikke frygte at du giver dine vægt- og spiseproblemer videre til dine børn
 • Du vil kunne åbne dit tøjskab og tage lige præcis det tøj på, som DU har lyst til

-Og du vil komme dertil ved at have skabt The Feel Good Effect, der giver dig meget mere overskud, nærvær og glæde i din hverdag.

DET gør det muligt for dig at BEHOLDE dit vægttab.

Et vægttabsforløb hvor du ikke går glip af livets fornøjelser

​På FÆLLES onlineforløbet "The Feel Good Effect -12 ugers vægttabsforløb med plads til livets fornøjelser" kommer du til at arbejde med dit vægttab ud fra en selvkærlig tilgang, hvor du ikke føler, at du skal gå glip af alt det gode i livet.

Du bliver hjulpet godt fra start med en 1:1 kostvejledning med mig (enten i mit studio i Gentofte eller på Zoom), så du har din helt egen personlige plan.

Derudover kommer du løbende til at arbejde med med DINE forhindringer via ugentlige nye fokusområder, så du får alle de redskaber der skal til for, at du kan knække koden til at skabe et varigt vægttab. Afsæt ca 30 min. pr. uge til det.

Undervejs i alle 12 uger mødes vi i et ugentlig fælles Zoomkald (onsdag fra 16-17, det er valgfrit om du vil deltage) med de andre kvinder.

Du lærer her, hvordan du fremadrettet kan tackle dine udfordringer anderledes og finder ud af hvilke vaner, der skal til for at du får skabt et vægttab, der virker for DIG!”

Du får selvfølgelig alle mine bedste koststrategier, der giver plads til chokolade og vin eller hvad du har lyst til,

Men der er meget mere …

For kost og motion kan ikke stå alene, hvis du også vil holde vægten i det lange løb.

Derfor får du også læring og værktøjer til at arbejde med de vaner, mentale overbevisninger og forhindringer i hverdagen som netop du oplever i forhold til at skabe en sund livsstil, der giver dig den krop og det overskud, du drømmer om.

Det lærer du på 12 uger

​Hvad venter dig i de 12 uger? Tag et smugkig ind i Forløbet her:

Se de 12 ugers fokusområder her

JA tak, jeg er klar!

I løbet af de 12 uger får du...

 • Opstart med 1:1 55 minutters kostvejledning med mig (enten i mit studio i Gentofte eller via Zoom) hvor vi sammen tilrettelægger kosten så den passer til dig og din hverdag

 • Et nyt fokusområde hver uge, der giver dig alle de perspektiver, der skal til for at skabe et varigt vægttab

 • Værktøjer og hverdagsfif, der hjælper dig til at finde balancen i din kost, motion, søvn og andre livsområder, der tilsammen både giver dig et holdbart vægttab.

 • Enkle øvelser, der hjælper dig til at ændre dine vaner ét overkommeligt skridt ad gangen

 • Min støtte i en ugentlig fælles Zoom hver onsdag kl. 16.00-17.00 hvor vi samlet taler om ugen der er gået og hvad der er gået godt og hvad der har været svært. Tro mig, der er virkelig givende at dele i et fællesskab med andre kvinder der er på samme rejse! Både fordi du hører om de andres ups and downs, der rimer på dine egne og fordi der opstår et helt andet commitment, når det er sammen med kvinder der er på samme rejse som dig

 • Bogen "Sense Express" tilsendt pr. post

​​

 • Adgang til hele forløbet i tre år

Jeg vil med på 12 ugers online vægttabsforløb

Det siger mine kunder

Karina fik et varigt vægttab

Karina fik et varigt vægttab

“Min mor sagde til mig i weekenden: at starte hos dig er "det bedste du har gjort for dig selv".

Det er er over 1,5 år siden jeg startede dit forløb og ikke nok med jeg har holdt mit vægttab så har jeg nu tabt mig i alt 24 kg.

Jeg kan endelig kende og mærke mig selv igen!

Der er ikke mange der har forstået min vej hertil da "jeg jo ikke er på kur" eller bruger alle mine timer i fitness.

Men det ved jeg du gør og du gav mig redskaberne og forståelse af at lytte til sin krop og finde madro.

Og så bliver alting meget nemmere. “.

Pernille kom af med dårlig samvittighed, svedture og fik et flot vægttab

​"Hej Julie.


Tak for dig og de sidste 12 ugers forløb med vægttabsforløbet.

Hermed mine varmeste anbefalinger til dig som vægttabsmentor og selve forløbet.

Jeg fandt dig på Instagram i december, da du reklamerede for dit webinar om The Feel Good Effect og madro.

Jeg tænkte i starten, “ja ja hvad kan sådan en ung kvinde lære mig? (Jeg har jo prøvet alt)” men Julie - du har lært mig en masse og jeg skal lige love for, at du er en kvinde, der holder hvad du lover.

Jeg selv var 52 år på vej i overgangsalderen med hyppige svedeture og en vægt, der kun gik op - med mindre jeg tog en meget restriktiv diæt. Jeg har før tabt mig - men har lige så hurtig taget det hele på igen og nogle gange lidt mere. Hermed fulgte, som du siger, skyld og skam.

Dit forløb har givet mig madro, balance, væk er svedeture og et varigt vægttab er bogført. Jeg er sikker på at de allersidste kilo er ved at løsne sig og det føles fantastisk.

Så slut med restriktive slankekure, skyld, skam og dårlig samvittighed og ja tak til livet med The Feel Good Effect og Sense.

Jeg har haft stor glæde af vores zoom-møder i gruppen - vi har grint, lyttet, fået opmuntring, gode råd og fået chokolade til at smage mindre fantastisk og jeg er altid gået fra møderne med et stort smil og ro og tiltro til at jeg nok skal lykkes.

Jeg skulle hilse fra min mand, der har været “udsat” for Julie-Lykke-effekten og sige tak - tilsammen er vi blevet 20 kg lettere og kønnere i år (ca halvdelen i de 12 uger).

Jeg selv ser tilbage på den jeg var før disse 12 uger og ser mine gamle vaner i andre med lignende problemer med vægten.

Jeg fortæller hvad jeg har ændret og gør nu (kost og mindset) og gir dem selvfølgeligt dine kontaktoplysninger, hvis de er åbne for reel forandring og klar til at tage kærligt ansvar for dem selv".

Martine kom over alt/intet-tænkningen

“At møde Julie og hendes tilgang til forløbet har været virkelig befordrende og udviklende for mig.

Jeg havde 10 kg som mål – og tabte mig 11,5.

Med Sense-principperne er jeg kommet over alt/intet – fordi ’alt’ er tilladt. Og det at Julie satte barren lavt fordi mit ønskede vægttab havde en vis størrelse, var også virkelig en befrielse.

At få både kost, træning og mindset vejledning og støtte, målrettet mig, har været fantastisk og jeg kan kun give de bedste anbefalinger.”

Læs om flere kunders oplevelse med mit 12 ugers forløb her

Tilfredshedsgaranti

Jeg ved, at mit forløb virkelig kan hjælpe dig til at skabe et vægttab, du er glad for. Derfor tilbyder jeg tilfredshedsgaranti.

Det betyder, at hvis du ​har set og lavet de forskellige øvelser, der er i vægttabsforløbet og du ikke tilfreds med dit resultat, så kan du sende mig dine besvarelser, som dokumentation for, at du har gennemgået forløbet og så får du hele din betaling tilbage (minus 250 kr. for den tilsendte Sense-bog, som du selvfølgelig kan beholde).

Har vi sagt Hej?

​Mit navn er Julie, og jeg har i de sidste 15 år hjulpet mange kvinder med at opnå et varigt vægttab. Jeg har også jeg selv været igennem et vægttabsforløb, hvor jeg har tabt 40 rigtig mange kilo efter 2 graviditeter.

Jeg hjælper mine kunder gennem en holistisk og selvkærlig tilgang, hvor både krop og sind er en del af ligningen.

Den tilgang har jeg fået gennem mine forskellige uddannelser som sundhedscoach, personlig træner, prof. bachelor i ernæring og sundhed, vanecoach, trivselsmentor m.fl.

For mig er det vigtigste succeskriterie ikke, at mine kunder taber sig så meget som muligt på de 12 uger…

Det vigtigste for mig er at hjælpe kvinder til at have det godt i- og med sig selv. Og i min verden hænger det uløseligt sammen med sundhed og en krop man har det godt i.

Derfor hjælper jeg kvinder med at skabe vægttab, på en selvkærlig og realistisk måde, der passer ind i en travl hverdag.

Det giver den bedste basis for et varigt vægttab.

- og det giver glæden og overskuddet til at til at være mere for sig selv og dem man holder af

Du kan læse mere om mig her

Er du klar til at prioritere dit vægttab?

​Så tilmeld dig mit 12 ugers online vægttabsforløb og lad os komme i gang sammen.

Pris

☆ ONLINE fælles - "The Feel Good Effect - 12 ugers vægttabsforløb med plads til livets fornøjelser"

 • 55 minutters 1:1 kostvejledning med mig
 • Du får også bogen Sense - Express tilsendt
 • 1 nyt fokusområde hver uge
 • Ugentlige fælles Zoom med mig og de andre kvinder, der er på samme rejse som dig
 • Øvelser til at ændre dine vaner
 • Effektive værktøjer og vejledning til dit vægttab og mindset
 • Adgang til forløbet i 3 år

NÆSTE OPSTART 17. januar 2024

KØB LIGE NU OG FÅ MED EARLY BIRD RABAT - Klik på linket og se din rabat, da den ændrer sig jo tættere på opstart vi kommer:

​​​​

​​ KØB FORLØBET HER ​​

Rabat og bonus frem til opstart d. 17/1 24:

Prisen d.d til d. 31/12: 2.700 kr + bonus* til værdi af 1.200 kr

Prisen d. 1/1 - 11/1: 3.300 kr + bonus* til værdi af 1.200 kr

Prisen d. 12/1 - 14/1: 5.400 kr + bonus* til værdi af 1.200 kr

Prisen d. 15/1 - 17/1: 5.400 kr

*Bonus er en 1:1 55 min. Zoom vanecoachings-session med mig. Enten undervejs i forløbet, når du har allermest brug for det eller som en opfølgnings-session, når vi er færdige.

Alle priser kan benytte afdragsordning med 3 afbetalinger.

​​☆

Du kan læse mere om min persondata-politik & handelsbetingelser her.

OBS hvis du har en spiseforstyrrelse (BED, anoreksi, bulimi eller ortoreksi) så har jeg desværre ikke kompetencerne til at kunne hjælpe dig.

Dog har jeg et godt samarbejde med flere der har, så du må gerne kontakte mig og jeg kan henvise dig til en af dem, afhængigt af hvad du har brug for.

Følg mig for daglig inspiration​

Sociale medier​

Gør som over 7000 andre kvinder og følg mig på de sociale medier

Her vil jeg dagligt inspirere dig via kost, træning og forskellige vaneændringer til hvordan du kan skabe sunde vaner til et effektivt & holdbart vægttab.

Der vil også være lækre Give Aways ☆​

Julie-lykke.dk 

Smakkekrogen 2, 2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

CVR: 37840009