Vanecoaching

Vanecoaching er for dig, der ønsker at forstå og ændre dine vaner og adfærd for at opnå resultater der holder.

Hvorfor vanecoaching?

Fordi en sund livsstil eller mangel herpå, sjældent skyldes manglende viden til hvad det er du skal gøre. 

Din livsstil er drevet af følelser, overbevisninger og vaner og ved at arbejde med netop disse, finder du løsningerne til hvordan en sund livsstil og et vægttab, kan fungere for dig.

Du lærer dig selv- og dine vaner, bedre at kende og forstår hvorfor du handler som du gør, og i sidste ende, giver det dig redskaberne til, at du kan nå dit mål og beholde det!

Der er ingen forbud eller ting/fødevarer som du ikke må spise. Det gælder om at øge din livskvalitet og ikke omvendt. 

Dvs. at der er ingenting der er forbudt, hvilket også går i tråd med den måde jeg kostvejl​eder ud fra via Sense-principperne.

Hvad er vanecoaching?

Via vanecoaching arbejder du både med dine gamle vaner, som du ønsker at ændre og de nye vaner, som du ønsker at opbygge, ved at finde ud af hvad du ønsker, at gøre i stedet for de uhensigtsmæssige vaner, der blokerer vejen for dit mål.

En ny vane opbygges ikke ved, at du skal gøre ting perfekt! Men ved at du forstår DINE forhindringer, samt at bryde dem og derefter at gentage det du gerne vil i stedet.

For at kunne blive ved med at gentage en ny handling, så den kan blive til en fast vane, er det vigtigt at dine ændringer er realistiske og overkommelige. 

Det er ikke sikkert, at det lykkedes at ændre en vane i første omgang, men så undersøger man igen, hvorfor tingende ikke gik som du ønskede og hvilke forhindringer der nu dukkede op og bruger den erfaring til, at finde den strategi der vil virke for netop dig.

​Vanecoaching & vægttab

Ingen er ens og derfor findes svaret på hvad der vil fungere for dig, kun indeni dig.

Jeg hjælper dig med, at finde det frem.

Vanecoaching er et fantastisk redskab til, at du får implementeret de sundhedsvaner, der skal til for, at du kan lære dig selv bedre at kende og skabe et varigt vægttab.

Vanecoaching indgår på alle mine 3 "12 ugers vægttabsforløb".

Du kan læse mere om de 3 forløb her.​

Følg mig for daglig inspiration​

Sociale medier​

Gør som over 7000 andre kvinder og følg mig på de sociale medier

Her vil jeg dagligt inspirere dig via kost, træning og forskellige vaneændringer til hvordan du kan skabe sunde vaner til et effektivt & holdbart vægttab.

Der vil også være lækre Give Aways ☆​

Julie-lykke.dk 

Smakkegårdsvej 69, 2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

CVR: 37840009