Kostvejleder og Personlig træner i Gentofte

Vil du gerne have et varigt vægttab uden at gå glip af livets fornøjelser?

Jeg tilbyder personlig træning til dig, der ønsker at tabe dig eller leve et sundere liv. 

Mit forløb er med en realistisk tilgang til, hvad du kan opnå og hvordan du kan gøre det. 

Jeg er meget mere end en personlig træner, for jeg hjælper dig ikke kun med at komme i form, men også med at ændre dit mindset, så du kan tabe dig samt omlægge din kost og dine vaner. Du får generelt et sundere liv gennem mit trænings- og vægttabsforløb.

En sund kost med plads til nydelse, mere effektiv træning og udryddelse af de dårlige vaner er din vej til et sundere liv med mere overskud i hverdagen.

Det kan ske på flere måder. Du kan deltage i et fysisk forløb i Gentofte, men du kan også deltage online, hvis du f.eks. bor et helt andet sted i landet. Online forløb giver mindst lige så meget som de fysiske. Men det er naturligvis forskelligt, hvad der giver bedst mening for dig..

Læs meget mere om mit forløb med personlig træning og vægttab herunder.

Jeg tilbyder realistiske forløb

Realistiske mål er en gennemgående del af mine forløb. 

For hvis ikke du og jeg er realistisk omkring, hvad du kan opnå over kortere eller længere tid, kommer det ikke til at holde i længden.

For nogen giver det mening at omlægge kosten fra dag til dag og ændre på deres mindset for en sund livsstil, mens det for andre kan tage længere tid at ændre på sine vaner. 

Det er vigtigste er, at man kommer i gang og får lagt en holdbar plan for sit vægttab, sin personlige træning og sit ønske om at leve sundere.

Som forløb tilbyder jeg:

  • Personlig træning i Gentofte
  • Vægttabsforløb i Gentofte eller online

I disse forløb vil du blandt andet stifte bekendtskab med mig, Julie. Både som din personlige træner, som din kostvejleder og din vanecoach. Forløbet strækker sig over 12 uger, og du vil komme herfra med et væld af gode redskaber til at fortsætte den gode stil – også efter forløbet er slut.

Du kan overveje mit 12 ugers forløb, hvis:

- Du ønsker personlig vejledning i forhold til dine udfordringer

- Du vil have en person, der er committed til at hjælpe dig

- Du selv har forsøgt at tabe dig flere gange uden held

- Du vil arbejde med mere end motion og kost

- Du ønsker, der skal ske noget – nu!

Book personlig træning i Gentofte

Søger du en personlig træner i Gentofte? Der findes utallige grunde til, at man ønsker at tabe sig eller komme i form. 

Der er dog sjældent et quickfix, og det kræver både tid og opmærksomhed, uanset om du vil tabe dig 5, 10 kg eller 20 kg. 

Lige meget hvad dit udgangspunkt er – så kan jeg hjælpe dig. Jeg har hjulpet over 250 kvinder 1:1 med mit forløb.

Det gør jeg blandt andet ved at sikre, at du bruger de korrekte teknikker i din træning. Jeg instruerer dig i forskellige typer træning af kroppen – med og uden udstyr. For det skal ikke være kompliceret at træne, og det skal heller ikke tage lang tid. 

Efter et forløb hos mig, der strækker sig over 12 uger, vil du være klædt godt på til at fortsætte træningen derhjemme.

Du kan få personlig træning på flere måder i Gentofte. Du bestemmer selv, om det skal være personlig træning med eller UDEN vægttab. Man behøver ikke have behov for at tabe sig for at ønske at komme i form. Men hvis man har, kan det sagtens kombineres.

Personlig træning er en del af mine vægttabsforløb, men kan også købes separat som et klippekort til 10 gange á 1 time.

Få effektiv kostvejledning i Gentofte

Er din hverdag kommet i vejen for dit vægttab? 

Det er som oftest dét, der sker for de fleste. De går med et ønske om at træne og spise sundere, men så passer det ikke lige ind i hverdagen. Det kan du lave om på ved at booke et 12-ugers vægttabsforløb hos mig. På den måde får du sat tid at til det og får lært de redskaber som der skal til for at du kan holde dit vægttab efterfølgende.

På forløbet vil du blive introduceret for kostvejledning med Sense kost i Gentofte, vanecoaching og personlig træning. Alle disse ting vil hjælpe dig til et holdbart vægttab og en sundere livsstil.


Vanecoaching i Gentofte

​Dårlige vaner? Ja, de findes naturligvis – og vi har dem alle. Som vanecoach i Gentofte bidrager jeg også til dit vægttab og din sundere livsstil. Det gør jeg ved at coache dig til at ændre de dårlige vaner, der spænder ben for dit vægttabsønske. 

Det sker dog på realistisk måde, for mit forløb med vægttab har fokus på, at du kan tabe dig uden at skulle gå glip af livets fornøjelser.

Din personlige træner og kostvejleder i Gentofte

Tid til forandring? Om du ønsker at tabe dig, få en stærkere krop eller bare leve sundere, så kan mine forløb tilrettes så det passer præcist til dit ønske. Jeg tilbyder en realistisk tilgang til livsstilsændringer og min sparring hele vejen igennem.

Hvad koster en personlige træner og kostvejleder i Gentofte?

Du kan se mine priser lige her.

BOOK EN GRATIS PRØVETIME HER

Der er altid gratis og ledig parkering foran mit studio


Læs mere om mit vægttabsforløb her

Følg mig for daglig inspiration​

Sociale medier​

Gør som over 7000 andre kvinder og følg mig på de sociale medier

Her vil jeg dagligt inspirere dig via kost, træning og forskellige vaneændringer til hvordan du kan skabe sunde vaner til et effektivt & holdbart vægttab.

Der vil også være lækre Give Aways ☆​

Julie-lykke.dk 

Smakkegårdsvej 69, 2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

CVR: 37840009