Personlig træner på Frederiksberg

​Vil du gerne i bedre form? Tabe de kilo, der har generet dig i mange år? Eller måske blot spise sundere og få kroppen i balance? 

Som personlig træner tilbyder jeg flere forløb, hvor DU er i fokus. 

Det kan være som personlig træning 1-1, hvor jeg sætter dig ind i alle de rigtige øvelser, du kan lave, der passer til dit mål. Eller som et vægttabsforløb, hvor jeg giver dig kostvejledning, så du kan få det til at fungere i din hverdag. Du kan også kombinere disse to forløb og sætte fokus på både motion og sund kost.

Du kan læse mere om mulighederne for personlig træning og kostvejledning på Frederiksberg lige her.

Personlig træning på Frederiksberg

Søger du en personlig træner på Frederiksberg? Jeg er den helt rette, og det skal jeg fortælle dig, hvorfor jeg er. For det første er jeg erfaren i at yde personlig træning. Jeg hjælper unge, voksne og ældre med at komme i form og træne på deres egne præmisser. I træningen bruger du kroppen, men bliver også vejledt i at bruge forskelligt træningsudstyr som elastikker, kettlebells, TRX og meget andet.

Hvorfor vælge personlig træning på Frederiksberg:

  • Du får 1-1 vejledning i at træne
  • Der er kun fokus på DIG
  • Vi kan træne inde og ude
  • Det er for alle

Erfaren kostvejleder på Frederiksberg

Drømmer du om et vægttabsforløb på Frederiksberg? Det er altid lettere at deltage i træning eller kostvejledning, der er tæt på din bopæl. Jeg er ikke langt væk og tilbyder et attraktiv forløb, hvor der sættes fokus på at tabe sig. Forløbet findes også online, hvis du er mere til det.

Overordnet set får du fra mit forløb:

  • En feel good effect
  • Skabt sunde vaner, som du kan fortsætte med
  • Et varigt vægttab

For mit forløb handler ikke om strikse diæter. Der er fokus på at komme de uhensigtsmæssige vaner til livs, men også at det er tilladt at nyde det gode i livet. Forløbet byder ikke kun på muligheden for et varigt vægttab, men også solid opbakning og en fremtid uden de ekstra kilo og stressende spisemønster.

Sense kostvejledning på Frederiksberg

Hvad er et forløb med sense kost på Frederiksberg? Sense kost er en ny måde at inddele sin kost på. Det handler om, at du har nogle spisekasser. Du skal gerne have lidt med fra dem alle, når du sammensætter et måltid. Det vil sige både protein, grøntsager, fedt osv. På den måde får du en mere varieret, men også sund kost.

Vil du vide mere om sense kost? Så kan du læse mere her.

Tilmeld dig mit vægttabsforløb, og kom i gang med at spise sundt på en ny måde. En måde hvor du udover vægttab også vil opleve madro. -og derved vil det være et vægttab, som du så kan holde på den lange bane.

Din vanecoach på Frederiksberg

Dårlige vaner er ofte det, der holder os tilbage fra at leve et sundere liv i balance. Som en del af mine forløb tilbyder jeg vanecoaching på Frederiksberg. Dette går ud på at coache dig til at droppe de dårlige vaner og erstatte dem med nye vaner, der både tager hensyn til de ting der er vigtige for dig, altså dine behov, men som ikke har bivirkninger som en krop du er ked af. Med vanecoaching på Frederiksberg vil du opleve at nå resultater, som almindelig kostvejledning og personlig træning ikke kan skabe alene.

BOOK EN GRATIS PRØVETIME HER

​Der er altid gratis og ledig parkering foran mit studio

Læs mere om mit vægttabsforløb her

Følg mig for daglig inspiration​

Sociale medier​

Gør som over 7000 andre kvinder og følg mig på de sociale medier

Her vil jeg dagligt inspirere dig via kost, træning og forskellige vaneændringer til hvordan du kan skabe sunde vaner til et effektivt & holdbart vægttab.

Der vil også være lækre Give Aways ☆​

Julie-lykke.dk 

Smakkegårdsvej 69, 2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

CVR: 37840009