OVERBEVISNINGER

Sådan lærer du at bryde med selvsabotage & yoyo-vægt

​​​Jeg har lavet et kursus til dig, der gerne vil forberede dit MINDSET til et effektivt vægttab ved at lære de redskaber der kan hjælpe dig med at forstå dine overbevisninger og hvordan du kan ændre dem, så de HJÆLPER dig i stedet for at SPÆNDE BEN for dig.

Kender du det med at du igen og igen falder tilbage i dine gamle uhensigtsmæssige mønstre, uden at du egentlig helt forstår hvorfor?

​​  

Så er du i hvert fald, som mange af mine andre kunder, når de starter hos mig.

Vi mærker hurtigt alle de fantastiske fordele der er, ved at leve en sund livsstil, men alligevel tager vi gang på gang os selv i at gøre det stikmodsatte.

Det der IKKE gør os glade indeni eller på den lange bane og som hele tiden får ødelagt det vi virkelig ønsker os.

Det kan være vildt frustrerende og kan ikke undgåes at påvirke vores selvværd negativt.

Men hvis du ikke kender til det at arbejde med dine overbevisninger og ændre på dem, så er der altså IKKE noget at sige til at du gang på gang ender med resultater, som du er ked af!​

KØB KURSET TIL 395 KR. HER

Med dette kursus lærer du...

​At forstå HVAD du inderst inde tænker om dig selv og din sundhed og derved hvorfor du tidligere (ubevidst) er kommet til at spænde ben for dig selv.

Som måske endda viser sig som selvsabotage?

Kurset er virkelig en øjenopåbner og vil give dig en helt ny indsigt i at forstå din adfærd og før vi forstår et problem rigtigt, kan vi altså ikke gøre noget ved det.


Du lærer hvordan du fremadrettet kan ændre disse overbevisninger, så du kan give dig selv medvind på din rejse til at opnå en HOLDBAR sund livsstil hvor du har det godt i og med dig selv.

og hvor du ikke længere igen og igen skal kæmpe med at falde tilbage i uhensigtsmæssige gamle mønstre uden du forstår hvorfor, men nu kan ændre på det og derved opnå de resultater som du faktisk ØNSKER dig!

​-og uden at det behøves at føles så hårdt og svært fordi du nu har støttende overbevisninger med dig.

​​

KØB KURSET TIL 395 KR. HER

Bonus

Med kurset får du gratis min lydbog

"Sådan sætter du dit vægttab op til succes" til en værdi af 395 kr.

Kærlig hilsen

Julie Lykke

Hvis du har nogle spørgsmål til mig, er du velkommen til at kontakte mig her​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Har vi sagt Hej?

Mit navn er Julie, og jeg har i de sidste 15 år hjulpet mange kvinder med at opnå et varigt vægttab. Jeg har også jeg selv været igennem et vægttab, hvor jeg har tabt 40 kilo, 2 gange efter mine graviditeter + er kommet ud af evig yoyo-vægt.

Jeg hjælper mine kunder gennem en holistisk og selvkærlig tilgang, hvor både krop og sind er en del af ligningen.

Den tilgang har jeg fået gennem mine forskellige uddannelser som sundhedscoach, personlig træner, prof. bachelor i ernæring og sundhed, vanecoach, trivselsmentor m.fl.

For mig er det vigtigste succeskriterie ikke, at mine kunder taber sig så hurtigt muligt…

Det vigtigste for mig er at hjælpe kvinder til at have det godt i- og med sig selv. Og i min verden hænger det uløseligt sammen med sundhed og en krop man har det godt i.

Og for at det kan ske, bliver man nødt til at knække koden til de forskellige forhindringer, der står i vejen herfor. Deraf mit 12 ugers “The Feel Good Effect - Vægttabsforløb” og disse mini kurser.

Jeg hjælper kvinder med at skabe vægttab, på en selvkærlig og realistisk måde, der passer ind i en travl hverdag.

Det giver den bedste basis for et varigt vægttab.

Julie Lykke

Følg mig for daglig inspiration​

Sociale medier​

Gør som over 7000 andre kvinder og følg mig på de sociale medier

Her vil jeg inspirere dig via kost, træning og forskellige vaneændringer til hvordan du kan skabe sunde vaner til et holdbart vægttab & livsstil.

Der vil også være lækre Give Aways ☆​

Julie-lykke.dk 

Smakkegårdsvej 69, 2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

CVR: 37840009