HAPPY-LISTEN

​​​Kender du det med at du succesfuldt er kommet igennem en lang dag med en masse to do´s.

Både på job og privat…

-og nu endelig kan sætte dig ned og slappe af og så begynder lækkerierne ude fra skabet at kalde på dig?

Faktisk fortjener du det også, fordi det er ikke småting, som du har fået ordnet i dag.

Måske stikker det af med dig, fordi du enten har spist for lidt igennem dagen og/eller fordi at det du spiser for at få nydelse er lidt forbudt, men nu du spiser det, så smager det bare så godt og så kan du lige så godt give efter og virkelig få lov til at nyde det.

Eller måske starter det endda allerede om eftermiddagen, fordi der er fristelser omkring dig og du føler, at du mangler energi til at komme igennem resten af dagen med?

Så er du lige som mange af os andre, der kommer til at bruge mad, som en ventil eller belønning for at klare hverdagen med.

At bruge mad til nydelse er helt i orden!

Men hvis du (sikkert ubevidst) KUN kommer til at bruge mad, som belønning og nydelse, så kan du helt sikkert både mærke det på dit manglende overskud og på dine bukser, der strammer.

Mange af mine kunder er SLET ikke klar over denne sammenhæng, når de starter hos mig.

Men lad mig forklare…

Allerede når vi TÆNKER på noget lækkert, så begynder vi at udskille lykkehormorner OG vi får flyttet fokus væk fra fx at mærke uro, rastløshed, træthed eller lignende.

Derved kan vi NEMT og uden anstrengelse, give os selv en rar fornemmelse indeni med mad.

Nydelsesmad er VIRKELIG en effektiv enkel måde at give os selv en hurtig glæde og (ubevidst) distraktion med.

(Og hvis der er brug for det, så kan vi også fortsætte med at være produktive og få ordnet alle de ting, som vi skal nå).

​Derfor giver det VIRKELIG god mening OGSÅ at have andre ting, der kan fylde vores beholder op med nydelse og glæde, så mad ikke er det eneste.

Og derved kan vi undgå de negative bivirkninger som følger med, når vi bruger mad til glæde for ofte.

KØB KURSET TIL 495 KR. HER

​Men mange af os ved faktisk mere om hvad der gør vores nærmeste glade end os selv og/eller vi er ikke særlig gode til at få prioriteret at fylde os selv op også.

Når du bliver bevidst om hvad der egentlig gør dig glad på forskellige måder OG begynder at indføre det i din hverdag, vil du både opleve en større hverdagsglæde OG et mindre behov for nydelsesmad.

Hvis det lyder som noget du kan genkende og gerne vil have ændret det, så kan mit kursus "Happy-Listen" helt sikkert hjælpe dig!

Du lærer derved at fylde dig selv så meget op, så i stedet for at tage fra dig selv, for at give til andre, så modtager de af din overflod i stedet.

Og mere-mad-end-du-reelt-har-brug-for begynder at miste sin betydning, fordi du også har andre måder at gøre dig selv glad på!

Derved vil du opleve ikke længere at bruger søde sager eller for-meget-mad, fordi du "fortjener det" eller “har brug for det” samt din hverdag vil begynde at føles meget mere glæde- og nydelsesfuld.​

​​

KØB KURSET TIL 495 KR. HER


Bonus

Med kurset får du gratis min lydbog

"Sådan sætter du dit vægttab op til succes" til en værdi af 395 kr.

Kærlig hilsen

Julie Lykke

Hvis du har nogle spørgsmål til mig, er du velkommen til at kontakte mig her​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Har vi sagt Hej?

Mit navn er Julie, og jeg har i de sidste 15 år hjulpet mange kvinder med at opnå et varigt vægttab. Jeg har også jeg selv været igennem et vægttab, hvor jeg har tabt 40 kilo, 2 gange efter mine graviditeter + er kommet ud af evig yoyo-vægt.

Jeg hjælper mine kunder gennem en holistisk og selvkærlig tilgang, hvor både krop og sind er en del af ligningen.

Den tilgang har jeg fået gennem mine forskellige uddannelser som sundhedscoach, personlig træner, prof. bachelor i ernæring og sundhed, vanecoach, trivselsmentor m.fl.

For mig er det vigtigste succeskriterie ikke, at mine kunder taber sig så hurtigt muligt…

Det vigtigste for mig er at hjælpe kvinder til at have det godt i- og med sig selv. Og i min verden hænger det uløseligt sammen med sundhed og en krop man har det godt i.

Og for at det kan ske, bliver man nødt til at knække koden til de forskellige forhindringer, der står i vejen herfor. Deraf mit 12 ugers “The Feel Good Effect - Vægttabsforløb” og disse mini kurser.

Jeg hjælper kvinder med at skabe vægttab, på en selvkærlig og realistisk måde, der passer ind i en travl hverdag.

Det giver den bedste basis for et varigt vægttab.

Julie Lykke

Følg mig for daglig inspiration​

Sociale medier​

Gør som over 7000 andre kvinder og følg mig på de sociale medier

Her vil jeg inspirere dig via kost, træning og forskellige vaneændringer til hvordan du kan skabe sunde vaner til et holdbart vægttab & livsstil.

Der vil også være lækre Give Aways ☆​

Julie-lykke.dk 

Smakkegårdsvej 69, 2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

CVR: 37840009