FØLELSESMÆSSIG SPISNING

Det er helt ok at spise på sine følelser engang imellem

Mad er en nem og effektiv måde at dulme eller fejre noget med, og det må også gerne bruges til det!Problemet opstår først, hvis det er noget, at du gør så ofte, at det ødelægger noget for dig. Det kan være dit ønske om at tabe dig, vedligeholde din vægt eller “bare” din tillid og tro på dig selv.Det er også et problem hvis din følelsesmæssige spisning fører til overspisninger, som der ofte medfører skyld og skam og kan aktivere en destruktiv adfærd og ødelægge dit selvværd.

​​

Køb kurset til 1.195 kr. her

Al spisning, der ikke er for at nære dig, vil jeg faktisk kalde følelsesmæssig spisning, for så dækker det ofte over et andet behov end sult (Det er som sagt er det også ok nogle gange).Følelsesmæssig spisning har til formål at STOPPE med at føle noget eller at STARTE med at føle noget.At undgå negative følelser er ofte den positive effekt, man får ved at spise på sine følelser, overspise eller dulmespise.Men det kan være svært helt selv at forstå, at der er noget positivt ved det: Du får dækket et behov, som du måske ikke helt er klar over, at du har. F.eks. at du er mentalt drænet, føler dig overbelastet, ensom osv.Når du overspiser eller spiser noget andet, end det du havde tænkt dig, får du dulmet den negative følelse. Bare tanken om maden, flytter dine tanker og gør det mere rart at være inde i dig.


Men mad er ofte en dårlig løsning.Det dækker ikke dit rigtige behov og derfor skal der ofte ret meget mad til, for at du mærker en ønsket effekt.Følelsesmæssig spisning kan også medføre what-the-hell effekten, fordi du gør noget, som du ikke havde tænkt dig.Det kan få dig til at fortsætte, overspise eller helt give op på dit ønske om at bo i en krop, du har det godt i. Måske fordi du tænker, at du aldrig kommer til at lære ikke at spise på dine følelser.

Måske mestrer du egentlig fint en sund livsstil, men at få styr på din følelsesmæssige spisning er det lige netop den manglende brik, som du har brug for, for at kunne have en livsstil, som du er glad for og har det godt i.

Lige meget hvad så lærer du på dette kursus redskaberne til at kunne ændre på din følelsesmæssige spisning, så det ikke længere er et problem for dig.

Nu og på den lange bane.


Bonus

Med kurset får du gratis min lydbog

"Sådan sætter du dit vægttab op til succes" til en værdi af 395 kr.

Køb kurset til 1.195 kr. her

Det er muligt at betale kurset i 3 rater a 397,50 kr.

Kærlig hilsen

Julie Lykke

Hvis du har nogle spørgsmål til mig, er du velkommen til at kontakte mig her​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Har vi sagt Hej?

Mit navn er Julie, og jeg har i de sidste 15 år hjulpet mange kvinder med at opnå et varigt vægttab. Jeg har også jeg selv været igennem et vægttab, hvor jeg har tabt 40 kilo, 2 gange efter mine graviditeter + er kommet ud af evig yoyo-vægt.

Jeg hjælper mine kunder gennem en holistisk og selvkærlig tilgang, hvor både krop og sind er en del af ligningen.

Den tilgang har jeg fået gennem mine forskellige uddannelser som sundhedscoach, personlig træner, prof. bachelor i ernæring og sundhed, vanecoach, trivselsmentor m.fl.

For mig er det vigtigste succeskriterie ikke, at mine kunder taber sig så hurtigt muligt…

Det vigtigste for mig er at hjælpe kvinder til at have det godt i- og med sig selv. Og i min verden hænger det uløseligt sammen med sundhed og en krop man har det godt i.

Og for at det kan ske, bliver man nødt til at knække koden til de forskellige forhindringer, der står i vejen herfor. Deraf mit 12 ugers “The Feel Good Effect - Vægttabsforløb” og disse mini kurser.

Jeg hjælper kvinder med at skabe vægttab, på en selvkærlig og realistisk måde, der passer ind i en travl hverdag.

Det giver den bedste basis for et varigt vægttab.

Julie Lykke

Julie-lykke.dk 

Smakkegårdsvej 69, 2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

CVR: 37840009