Personlig træner i Lyngby

Vil du gerne i bedre form? Tabe dig? Eller opnå en sund balance i livet? 

Som personlig træner i Lyngby tilbyder jeg dig flere forløb. 

Du kan booke mig til personlig træning 1-1. Dette kan kombineres med mit vægttabsforløb. Hvor du får kostvejledning, vanecoaching og personlig træning. 

Uanset om du gerne vil tabe dig (evt.efter en fødsel), vil have effektiv seniortræning eller blot ønsker at leve sundere, kan jeg som personlig træner hjælpe dig godt på vej. 

Læs meget mere om mine forløb her på siden.

Effektiv kostvejledning i Lyngby

Er du træt af en uhensigtsmæssig kost og livsstil? Vil du have gode råd og vejledning til at komme i gang med en sundere livsstil? Som en del af mine vægttabsforløb i Lyngby bliver du guidet i kost og vaner. Jeg hjælper dig med at omlægge en uhensigtsmæssig livsstil til en livsstil der både giver dig vægttab, madro og meget mere overskud i hverdagen. Du får konkrete forslag til hvordan du kan få det til at fungere i din hverdag og jeg er med dig hele vejen.

Vil du have mere en blot kostvejledning, kan du kombinere forløbet med personlig træning. Her sætter vi fokus på dine behov for at træne. Du får grundig vejledning i at træne korrekt og effektivt, så du opnår en stærk og tonet krop.

Din erfarne kostvejleder i Lyngby

En sund og slankende kost skal ikke fæles som en sur pligt eller endnu en ting på din (sikkert i forvejen, alt for lange) to do liste.

Nej en sund kost skal være lækker, nem at få til at fungere i din hverdag med dit arbejde, familie og sociale liv. 

Med en kostvejledning med mig vil du opleve at disse ting GODT kan forenes!

og når det ikke længere føles som en kedelig pligt, at spise sundt, så gider du også at blive ved med det. og så er det at resultaterne af en sund livsstil kommer.

Resultater som god energi igennem dagen, overskud til de ting, der betyder noget for dig at få gjort og ikke mindst at bo i en slank krop.

Om du gerne vil tabe dig eller blot leve sundere, kan jeg sammensætte en overskuelig kostplan og et effektivt træningsprogram til dig.

Min kostvejledning omhandler blandt andet sense kost i Lyngby. Konceptet går ud på, at du hverken skal undlade bestemte fødevarer eller spise efter en specifik kostplan, som du alligevel ikke kan holde. Men derimod få en lækker kost med plads til livets fornøjelser!

Vælg personlig træning i Lyngby

Hvorfor vælge en personlig træner? Hvorfor vælge netop mig? Det skal jeg sige dig. Hos mig kan du få meget mere end blot træningsøvelser. Jeg hjælper dig også med at slippe de dårlige vaner via vanecoaching og komme i gang med en god kost og kivsstil.

Fører du allerede en ret sund livsstil og vil du bare i bedre form? Så springer du blot vægttabsforløbet over. Jeg tilbyder også personlig træning uden nogen dikkedarer. Bare dig og mig, der sammen sætter fokus på din effektive træning.

Passioneret vanecoach i Lyngby​

Hvad er vanecoaching i Lyngby? Denne form for coaching er en del af mine vægttabsforløb. Det handler simpelthen om at slippe de dårlige vaner. Det ved du nok godt, ikke kommer til at ske fra dag til dag. Men gennem coaching og effektiv kostvejledning hjælper jeg dig med at bryde dine forhindringer for en sund livsstil, så den ikke føles som en sej kamp, men derimod en skøn rejse, hvor du mærker alle gevinsterne ved at have det godt i dig selv. 

Du skal også huske, at det er okay at spise de gode ting i livet. Ellers bliver det hele for kedeligt og det er på ingen måde meningen! 

Det er på den måde, jeg coacher dig til at føre en sundere livsstil.

Vil du i gang med personlig træning – eller står du overfor et vægttab? Se meget mere om mine forløb i Lyngby her på hjemmesiden.

Hvad koster en personlige træner og kostvejleder i Lyngby?

Du kan se mine priser lige her.

​​

BOOK EN GRATIS PRØVETIME HER

​Der er altid gratis og ledig parkering foran mit studio

Læs mere om mit vægttabsforløb her

Følg mig for daglig inspiration​

Sociale medier​

Gør som over 7000 andre kvinder og følg mig på de sociale medier

Her vil jeg dagligt inspirere dig via kost, træning og forskellige vaneændringer til hvordan du kan skabe sunde vaner til et effektivt & holdbart vægttab.

Der vil også være lækre Give Aways ☆​

Julie-lykke.dk 

Smakkegårdsvej 69, 2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

CVR: 37840009