​Personlig træner i Hellerup

Vil du gerne i form? Tabe dig på effektiv vis? Eller bare i gang med at leve et sundere liv?

Som personlig træner og kostvejleder tilbyder jeg flere forløb, der giver varige resultater. Vel og mærke uden at du behøver at gå glip af alle livets fornøjelser!

Min træning og vejledning har fokus på, hvad der er realistisk. Det kan du opleve på et af mine forløb, hvor du får alt fra effektive og nemme træningsøvelser, til vanecoaching i at slippe dårlige vaner.

Jeg hjælper alle kvinder med at komme i form, få et sundt liv i balance eller gennemgå et vægttab. Jeg har haft kunder i alderen 25-72 år – mine forløb er for alle og enhver. 

Du behøver ikke vælge et vægttabsforløb, men kan også nøjes med blot at købe et forløb med personlig træning. Det er helt op til dig. Jeg har sammensat mine forløb, så de f.eks. også henvender sig til dig, der gerne vil i form efter en graviditet eller dig som blot ønsker lidt træning i hverdagen eller dig der ønsker at få trænet sikkert i tenor-tilværelsen.

​​

Jeg tilbyder:

  • Vægttabsforløb 12 uger (online)

  • Vægttabsforløb 12 uger (gruppe)

  • Vægttabsforløb inkl. personlig træning 12 uger (i mit private studio)

  • Personlig træning (i mit private studio)

Du kan læse meget mere om mine trænings- og vægttabsforløb i Hellerup her på siden.

​Vægttab og personlig træning i Hellerup

Et mindre eller større vægttab behøver ikke være lig med, at man skal opgive alle livets goder og spise salat døgnet rundt. For mange handler det ofte om at få ændret de uhensigtsmæssige vaner, fokusere på sund kost og komme i gang med effektiv træning. 

Der kan sagtens være plads til de gode ting i livet, hvis man gør det med måde og har fokus spise sundt resten af tiden.

​Denne realistiske tilgang er dét, du vil opleve i mine forløb med fokus på vægttab. Den personlige træning indgår som et del af forløbet. Men det kan også købes separat, hvilket er oplagt for dig, der blot vil i gang med at træne og vil gøre det på en effektiv måde. 

Det er nemlig effektivt at deltage i personlig træning, hvor al fokus er på DIG. Du føler dig ikke overset nede bag en hel række af kvinder, og du vil få de rette værktøjer til netop din træning.

Som personlig træner i Hellerup tilbyder jeg træning med og uden udstyr. Det kan være alt fra elastikker til kettlebells og meget andet. Du får de rette tilgange til at træne effektivt. Jeg sikrer, at du træner på korrekt vis og ikke belaster kroppen på en forkert måde. Træningen foregår i mit private studio, hvor der er en rar og hyggelig atmosfære. Vi kan også træne udendørs i området, hvis du gerne vil det.

Kostvejleder og vanecoach i Hellerup

Personlig træner er ikke den eneste titel på mit cv. I forbindelse med at jeg tilbyder vægttabsforløb, er jeg også kostvejleder i Hellerup. Det vil sige, at jeg ikke blot hjælper dig med at få styr på træningsøvelserne, men også kosten. Det sker på flere måder, men blandt andet gennem et 12-ugers vægttabsforløb. 

Overvej mit forløb hvis:

  • Du vil have vejledning tilpasset dine behov
  • Du vil arbejde med motion og kost
  • Du vil se resultater nu og her!
  • Du vil i form og leve sundere
  • Du gerne vil tabe dig

Jeg tilbyder forløb indenfor personlig træning, kostvejledning, vanecoaching og vægttab til alle kvinder i alle aldre. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du er i tvivl om, hvilket forløb der passer til dig.

Effektiv vanecoaching i Hellerup

Som en del af min kostvejledning i Hellerup bruger jeg vanecoaching. Dette handler om at hjælpe dig med at ændre på dine dårlige vaner. For det at leve sundt, være i form eller at tabe sig, bliver ofte udfordret af dårlige vaner. Om det er en sød tand, en trang til fastfood eller du sidder for meget i sofaen – kan jeg coache og hjælpe dig.

Det betyder ikke, at du ikke kan leve et godt liv og nyde nogle af de fornøjelser, som du plejer.

For det at få en sund krop og at leve sundt er ikke ensbetydende med, at du ikke må nyde de ekstra gode ting engang i mellem. Det er denne realistiske tilgang jeg arbejder med i mine forløb. Den personlige træning jeg giver dig, er f.eks. meget funktionel. Hvilket betyder, at du får meget ud af øvelserne. Ligesom jeg giver dig øvelser, der minder om dagligdagens bevægelser. Det bliver derfor nemt, effektivt og hurtigt at træne.

Kostvejledning med Sense kost i Hellerup

I min kostvejledning har jeg meget fokus på hvad der skal til for at du kan få en sund og slankende kost til at fungere for dig!

Det betyder også, at du ikke skal undvære hverken brød, pasta eller frugt eller slik og vin for den sags skyld.

Men selvfølgelig skal der skrues på mængderne, nårmåklet hedder vægttab.

Det handler om at gøre plads til det der virkelig har betydning for dig at spise og via Sense kost- prinipperne og vanecoaching, at få det skåret fra, der egentlig bare er uhensigtsmæssige vaner.

Med den tilgang har jeg allerede hjulpet rigtig mange kvinder, med både at opnå vægttab i Hellerup men også at få madro. og det er på denne måde, at du gør det realistisk at du kan beholde dit vægttab.

Vil du vide mere om mine forløb i kostvejledning, personlig træning og vægttab? Kontakt mig for at få en plads på et forløb allerede i dag. Jeg starter ofte nye forløb i Hellerup og ser frem til at hjælpe dig godt videre til et sundt liv, et varigt vægttab og en krop i god form.

BOOK EN GRATIS PRØVETIME HER

​Der er altid gratis og ledig parkering foran mit studio

Læs mere om mit vægttabsforløb her

Følg mig for daglig inspiration​

Sociale medier​

Gør som over 7000 andre kvinder og følg mig på de sociale medier

Her vil jeg dagligt inspirere dig via kost, træning og forskellige vaneændringer til hvordan du kan skabe sunde vaner til et effektivt & holdbart vægttab.

Der vil også være lækre Give Aways ☆​

Julie-lykke.dk 

Smakkegårdsvej 69, 2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

CVR: 37840009