​Få hjælp af en personlig træner i Charlottenlund

Få personlig træning i Charlottenlund til at hjælpe dig med at opnå et effektivt vægttab.

Uanset om du har svært ved at tabe dig efter en graviditet, har en travl hverdag uden tid til selvpleje eller bruger mad som følelsesmæssig regulering, så har jeg mere end 5 års erfaring med at hjælpe kvinder med vægttab i Charlottenlund.

Mange kvinder kan genkende følelsen af ikke at være tilfredse med deres krop. Manglende energi til dagligdagens vigtigste opgaver kan også påvirke ens velbefindende.

Disse udfordringer kan virkelig præge hverdagen og efterlade tanker og følelser af utilfredshed. Hvis dette er tilfældet for dig, så vil jeg kunne hjælpe dig med en professionel tilgang til dit vægttab, samtidig med at jeg selv har stået med de samme udfordringer. 

Den bedste kostvejledning i Charlottenlund: Optimer din livsstil for en slank krop og glæde

Når det kommer til kosten, har du sikkert hørt, at det er en af de vigtigste faktorer for et vægttab. 

Dette kan ikke benægtes. Men det er lige så vigtigt at huske, at kosten og hvad du spiser, ikke bør diktere, hvordan du lever dit liv. Det er godt at være klar over, hvad du har brug for i din dagligdag for at føle dig tilpas i din egen krop.

En drømmekrop er ikke altid den, der vejer mindst på vægten. Det handler i sidste ende om, at du føler dig i stand til at gøre de ting, du ønsker, og nyde den mad, der gør dig glad, men uden at du skal bo i en krop der vejer mere end du ønsker. Disse to ting kan GODT forenes. Du behøver derfor ikke at opgive dit sociale liv, som mange frygter i forbindelse med en kostændring.

Mange føler sig fanget og tror, at de ikke kan deltage i sociale arrangementer, fordi de ikke kan spise eller drikke det, der bliver serveret. Der skal være plads til ting som is, kage og et glas vin eller to. Det handler om at skabe en balance, der gør det muligt for dig at opretholde en sund kost på den lange bane, så du har lyst til at fortsætte. Derved kan du også skabe resultater, som er holdbare.

Vanecoaching og personlig træning i Charlottenlund: Opnå varigt vægttab

Her arbejder jeg med en holistisk tilgang til at opnå holdbare vægttab.

Det handler om at få hele dig med i det endelig regnestykke. Dine behov, følelser og glæder, men at skære det fra, der blot er uhensigtsmæssige vaner og som faktisk ikke gør dig noget godt.

​Det hele skal gå op i en højere enhed, hvor de vigtige elementer i et vægttab (kost, bevægelse, søvn og hverdagsglæder) bliver taget med og coachet så det kan blive som faste vaner i din hverdag.

​Det er vigtigt at du får skabt en plan, som der er realistisk for dig og som du kan og har lyst til at holde fast i. Nu og på den lange bane.

og de forhindringer som du møder på din vej, er netop det som jeg som vanecoach i Charlottenlund kan hjælpe dig med at læse.

Hvor finder du glæden? Skab balance med en sund livsstil i Charlottenlund

Det kan være svært på forhånd at forstå, hvor glæden kommer fra. Det, du vil opdage, er, at glæden ligger i at have det godt og leve en sund livsstil, der passer til din egen måde at leve på. Din livsstil skal ikke dikteres af andre, men være noget, der passer præcis til dig og dine ønsker.

En sund livsstil vil give dig et sundt forhold til mad, samtidig med at du føler dig godt tilpas med venner og bekendte samt alene i din egen krop.

Få resultater med sense kost og vanecoaching

I takt med at din kost ændres med retningslinjerne fra Sensekost, så vil der komme et øget fokus på det, som bliver kaldt mindful spisning. 

Du vil få en forståelse for, hvad der udløser din lyst til at spise. Det kan både være fysisk, mentalt eller socialt betinget. Det er en stor fordel at vide, hvad der påvirker din lyst til at spise og i nogle tilfælde overspise.

Dit vægttabsforløb vil føles utrolig meget nemmere, når du har en forståelse for og overblik over dine vaner.

Det handler om at kende dig selv og forstå hvad der trigger netop dig. I mit forløb får du både redskaberne samt min sparring som din vanecoach og Sense konsulent i Charlottenlund.

Det vigtige at understege, at et vægttabsforløb i Charlottenlund, på ingen måde skal ses som en begrænsning!

Det skal ses som en hjælp og støtte til at få skabt de sunde rammer og vaner, som både giver dig et holdbart vægttab, men også en meget større følelse af frihed i din krop!

og det kan jeg som personlig træner i Charlottenlund virkelig hjælpe dig med at opnå, hvor du får god og kyndig hjælp med fra sidelinjen, som løbende vil guide dig, og kunne bakke dig op, hvis du sidder med noget, som du synes er svært. 

Hvad koster en personlige træner?

Du kan se mine priser lige her.

​​

BOOK EN GRATIS PRØVETIME HER

Der er altid gratis og ledig parkering foran mit studio

Læs mere om mit vægttabsforløb her


Følg mig for daglig inspiration​

Sociale medier​

Gør som over 7000 andre kvinder og følg mig på de sociale medier

Her vil jeg dagligt inspirere dig via kost, træning og forskellige vaneændringer til hvordan du kan skabe sunde vaner til et effektivt & holdbart vægttab.

Der vil også være lækre Give Aways ☆​

Julie-lykke.dk 

Smakkegårdsvej 69, 2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

CVR: 37840009