Spændende tilbud lige her

​​Du få her et særligt tilbud jeg har lavet til dig, der gerne vil forberede dit MINDSET til et effektivt vægttab ved at lære de reskaber der kan hjælpe dig med hverdagsvaner.

Det er svært at opnå dit drømmeliv, hvis du ikke er bevidst om hvad det er...

​​​

Hvis du ofte er presset med en travl hverdag og har mange ting at se til, kan det være svært at have en bevidsthed om dit drømmeliv og retning herfor. Det kan i sidste ende kan betyde, at du ender med at leve et liv, som faktisk ikke er specielt meningsfuldt for lige netop dig.Det kan også være at du føler, at den ene dag tager den anden, og du egentligt ikke lever i overensstemmelse med den måde, du gerne vil leve på, og ikke får gjort de ting i din hverdag, som du gerne vil.Det vil med al sandsynlighed påvirke din glæde og dit overskud negativt og dermed også, hvad du får gjort af gode ting for dig selv.

Jeg ser hele tiden, hvordan det også påvirker, hvad og hvor meget du spiser, enten af din trigger-mad eller mængderne af det, du generelt spiser. Måske uden du tænker over det eller ser sammenhængen.

Planlægning af dine vaner i hverdagen, ud fra dine ønsker, mål og værdier, er med til at give dig overskud til at opnå og bevare din drømmekrop uden at det behøves at føles som en kamp.

Dette kursus kan derfor hjælpe dig med lige netop dette, så du bevidst vælger hvordan dit liv skal være og hvordan du skaber det.

Køb kurset for kun 95 kr. her

Planlægning fører til stabile vaner

At sætte ting i system i hverdagen gør, at du oftere har fået de ting gjort, som du gerne vil.

For nogle kan dette lyde som utrolig meget planlægning eller ret kedeligt.Men min erfaring fra mig selv og andre, der har givet det en chance, er at det faktisk GIVER meget mere frihed!


På den lange bane bliver det til vaner - og at have vaner i sin hverdag betyder, at man får ting gjort uden at skulle bruge energi på dem.Det betyder, at det bliver meget nemmere at holde sin nye livsstil på den lange bane.Det giver så tid og overskud til andre ting, fordi man når sine mål og nemt kan fastholde dem!

og du lærer det hele på dette kursus!

KØB KURSET FOR 95 KR. I STEDET FOR 795 KR HER

Normalt er prisen 795 kr.

Men på denne side kan du købe det til kun 95 kr.

Spændende kursus, det vil jeg prøve

Kærlig hilsen

Julie Lykke

Hvis du har nogle spørgsmål til mig, er du velkommen til at kontakte mig her​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Din Vægttabscoach Julie Lykke

Mit navn er Julie, og jeg har i de sidste 15 år hjulpet mange kvinder med at opnå et varigt vægttab. Jeg har også jeg selv været igennem et vægttab, hvor jeg har tabt 40 kilo, 2 gange efter mine graviditeter + er kommet ud af evig yoyo-vægt.

Jeg hjælper mine kunder gennem en holistisk og selvkærlig tilgang, hvor både krop og sind er en del af ligningen.

Den tilgang har jeg fået gennem mine forskellige uddannelser som sundhedscoach, personlig træner, prof. bachelor i ernæring og sundhed, vanecoach, trivselsmentor m.fl.

For mig er det vigtigste succeskriterie ikke, at mine kunder taber sig så hurtigt muligt…

Det vigtigste for mig er at hjælpe kvinder til at have det godt i- og med sig selv. Og i min verden hænger det uløseligt sammen med sundhed og en krop man har det godt i.

Og for at det kan ske, bliver man nødt til at knække koden til de forskellige forhindringer, der står i vejen herfor. Deraf mit 12 ugers “The Feel Good Effect - Vægttabsforløb” og disse mini kurser.

Jeg hjælper kvinder med at skabe vægttab, på en selvkærlig og realistisk måde, der passer ind i en travl hverdag.

Det giver den bedste basis for et varigt vægttab.

Julie Lykke

Julie-lykke.dk 

Smakkegårdsvej 69, 2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

CVR: 37840009