Spændende tilbud lige her

​​Du få her et særligt tilbud jeg har lavet til dig, der gerne vil forberede dit MINDSET til et effektivt vægttab ved at lære de reskaber der kan hjælpe dig med Skygger.

“Skygger er den person, du helst ikke vil være” - men som du faktisk også er.

Vi har skabt skygger i os selv igennem hele vores liv (men specielt som børn) for at undgå afvisning og smerte. En smerte, der kommer af ikke at føle os gode nok, som dem vi er.For at føle, at vi passede bedre ind og derved slippe frygten for afvisning, har vi fået en modstand på eksempelvis at føle os egoistiske, besværlige, svage, dumme og så videre. Det er det der bliver til mørke skygger.Men vi kan også have gemt det at være smukke, kloge og "for meget" væk, hvis vi fik at vide eller blot følte, at det ikke var velset af dem omkring os. Det er de lyse skygger.

​☆​

Vi har alle mørke og lyse skygger i os:

En mørk skygge er en skamfuld side af dig selv, som du ikke vil være ved.

En lys skygge er derimod en positiv side af dig selv, som du ikke tør at træde ud i også at være.

​☆​


Måske har du skjult dine skygger så godt, at de er blevet ubevidste, og du ikke engang ved, at det er sider af dig selv, som du rummer.

Konsekvensen er at du bruger en masse energi på (ubevidst) at undertrykke de sider, hvilket der både skaber indre uro og dræner dig for overskud og livsglæde.

Begge dele får os NEMT til at dulmespise eller spise større mængder end vi har brug for.

Desuden kan skyggearbejde hjælpe dig helt vildt med at forstå andre mennesker, specielt dem som der trigger dig og er du en der kan komme til at spise på dette, så vil du mærke en kæmpe forskel i din hverdag.

Køb kurset for kun 95 kr. her

Normalt er prisen 795 kr.

Men på denne side kan du købe det til kun 95 kr.

Ja tak, det kursus lyder spændende!

Kærlig hilsen

Julie Lykke

Hvis du har nogle spørgsmål til mig, er du velkommen til at kontakte mig her​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Din Vægttabscoach Julie Lykke

Mit navn er Julie, og jeg har i de sidste 15 år hjulpet mange kvinder med at opnå et varigt vægttab. Jeg har også jeg selv været igennem et vægttab, hvor jeg har tabt 40 kilo, 2 gange efter mine graviditeter + er kommet ud af evig yoyo-vægt.

Jeg hjælper mine kunder gennem en holistisk og selvkærlig tilgang, hvor både krop og sind er en del af ligningen.

Den tilgang har jeg fået gennem mine forskellige uddannelser som sundhedscoach, personlig træner, prof. bachelor i ernæring og sundhed, vanecoach, trivselsmentor m.fl.

For mig er det vigtigste succeskriterie ikke, at mine kunder taber sig så hurtigt muligt…

Det vigtigste for mig er at hjælpe kvinder til at have det godt i- og med sig selv. Og i min verden hænger det uløseligt sammen med sundhed og en krop man har det godt i.

Og for at det kan ske, bliver man nødt til at knække koden til de forskellige forhindringer, der står i vejen herfor. Deraf mit 12 ugers “The Feel Good Effect - Vægttabsforløb” og disse mini kurser.

Jeg hjælper kvinder med at skabe vægttab, på en selvkærlig og realistisk måde, der passer ind i en travl hverdag.

Det giver den bedste basis for et varigt vægttab.

Julie Lykke

Julie-lykke.dk 

Smakkegårdsvej 69, 2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

CVR: 37840009