Skønt tilbud lige her

Du få her et særligt tilbud jeg har lavet til dig, der gerne vil forberede dit MINDSET til et effektivt vægttab ved at lære de reskaber der kan hjælpe dig med Mindful spisning:

Åhhh bare tanken om, at ville tabe sig og alt det du skal til at undvære kan helt få dig til at droppe tanken om et vægttab, for det er bare SÅ kedeligt at tabe sig!

Men forestil dig, hvordan det vil være hvis du lærte redskabet til at få meget mere nydelse ud af din mad og derved meget nemmere kunne styre mængderne, så intet mad skulle udelukkes under dit vægttab.

Og så det i den grad både kan ses på din vægt og i dit nydelsescenter!

DET lærer du med Mindful Spisning.

På kurset lærer du både hvordan du kan undgå at føle dig snydt, når du spiser de mængder der faktisk passer til dig at spise.

Derved kan du tabe dig, uden at det behøves at føles så hårdt.

og du lærer at få meget mere nydelse ud af din mad og derved bedre at kunne stoppe, når du ikke får den nydelse ud af maden mere = mere passende mængder.

og så du ikke lige pludselig er kommet til at have spist hele posen med slik uden at have opdaget hvordan det er gået til eller fået den glæde ud af det, som du kunne have haft.

Det vil alt sammen betyde, at du begynder at kunne spise AL slags mad som du har lyst til, fordi du nu kan styre mængderne af det og få meget mere glæde ud af den mad du spiser.

og uden at give dig dårlig samvittighed, for du begynder at opleve at mængderne ikke længere stikker af for dig og de konsekvenser det har.

Det VED jeg, at der har givet mine tidligere kunder, SÅ meget ro og glæde indeni at kunne mestre!

Du kan også lære det lige her:

Køb kurset for kun 95 kr. her

Normalt er prisen 795 kr. men her på denne side kan du få kurset til kun 95 kr. ​

Ja tak, det kursus er lige noget for mig

☆​

​Hvis du har nogle spørgsmål til mig, er du velkommen til at kontakte mig her​ eller på min mail kontakt@julie-lykke.dk

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Har vi sagt ‘hej’?

Mit navn er Julie, og jeg har i de sidste 15 år hjulpet mange kvinder med at opnå et varigt vægttab. Jeg har også jeg selv været igennem et vægttab, hvor jeg har tabt 40 kilo, 2 gange efter mine graviditeter + er kommet ud af evig yoyo-vægt.

Jeg hjælper mine kunder gennem en holistisk og selvkærlig tilgang, hvor både krop og sind er en del af ligningen.

Den tilgang har jeg fået gennem mine forskellige uddannelser som sundhedscoach, personlig træner, prof. bachelor i ernæring og sundhed, vanecoach, trivselsmentor m.fl.

For mig er det vigtigste succeskriterie ikke, at mine kunder taber sig så hurtigt muligt…

Det vigtigste for mig er at hjælpe kvinder til at have det godt i- og med sig selv. Og i min verden hænger det uløseligt sammen med sundhed og en krop man har det godt i.

Og for at det kan ske, bliver man nødt til at knække koden til de forskellige forhindringer, der står i vejen herfor. Deraf mit 12 ugers “The Feel Good Effect - Vægttabsforløb” og disse mini kurser.

Jeg hjælper kvinder med at skabe vægttab, på en selvkærlig og realistisk måde, der passer ind i en travl hverdag.

Det giver den bedste basis for et varigt vægttab.

Julie Lykke

Julie-lykke.dk 

Smakkegårdsvej 69, 2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

CVR: 37840009