Du får nu adgang til min vægttabsmanual

Åh hvor herligt at du ønsker adgang til min vægttabsmanual på mit 10 ugers vægttabsforløb!

Jeg håber at den er givende for dig at læse, så du allerede nu kan begynde at se anderledes på dig selv og din nuværende vægt og krop og få inspiration til hvad du kan gøre anderledes i fremtiden for at kunne skabe DIN drømmekrop.

Som tak fordi du har tilmeldt dig mit nyhedsbrev og adgang til min vægttabsmanual, har jeg lavet et særligt tilbud til dig, der ikke ved om du er helt klar til et helt 10 ugers vægttabsforløb eller gerne vil vide lidt mere om hvordan jeg arbejder med at skabe sunde vaner til et varigt vægttab.

Tilbuddet er til dig, som er klar til at ville i gang med at skabe nogle sunde KOSTvaner der kan give dig et vægttab, ved at få redskaberne til at ændre hensigtsmæssigt på din kost.

Du kan derfor, via nedenstående link, købe adgang til den første uge: Kost, på mit 10 ugers online forløb.

Her får du alle de redskaber + tips & tricks, jeg har samlet indenfor hvordan du kan opnå et vægttab via kosten.

På hele 10 ugers forløbet kommer vi også omkring andre elementer, for at kunne skabe en sund livsstil, men det er i uge 1, at du får AL min viden vedrørende kost, sundhed, vægttab og mental madro.

Prisen for adgang til den første uge er kun 195 kr. -Dette er dog uden bogen Sense, Slank med fornuft, som du får gratis tilsendt hvis du køber hele mit 10 ugers vægttabsforløb.

Bogen er ikke nødvendig for at komme i gang eller at kunne bruge uge 1 på mit forløb, men jeg anbefaler dig at købe den, da den er en god inspiration både til motivation med andre der har tabt sig via Sense og opskrifter.


Du kan købe adgang til Uge 1: Kost for 195 kr. lige her.De bedste hilsner
Julie Lykke

Julie-lykke.dk 

Lyngbyvej 389, 2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

CVR: 37840009

Kontakt mig

Telefon: 40 50 06 06

E-mail: kontakt@julie-lykke.dk