Vil du opnå et vægttab i et fællesskab?

Kom med på GRUPPE online "The Feel Good Effect - 12 ugers vægttabsforløb med plads til livets fornøjelser".

Næste forløb starter januar 2024

Book din plads her

Book 30 min afklarings-samtale

Savner du et fællesskab i dit vægttab?

Et vægttab kan nogle gange føles ret ensomt. Især hvis du er den eneste i familien, der er i gang med projektet.​

Jeg har derfor lavet et særligt GRUPPE-online forløb for dig, der kender til følelsen af at være helt alene om vægttabsprojektet og som har lyst til at have en gruppe ligesindede kvinder med på sidelinjen.

For udover at have en vægttabsmentor, Mig, kan det også være rart at tjekke ind med 9 andre kvinder, som er præcis det samme sted, som du selv er lige nu.

Kun to gange om året samler jeg derfor en lille gruppe på 10 kvinder til et online fællesskab og næste hold starter januar.

​☆​

​Hverdagen kommer hurtigt i vejen for et vægttab

​Det kan være at du har behov for ekstra opbakning en søndag aften, hvor det hele virker tungt, og du mest af alt har lyst til at gå i køkkenskabene.

Eller også har du lyst til at dele, hvor megasej du har været i dag, fordi du sagde nej tak til den kage, du faktisk ikke havde lyst til, men som du før i tiden ville have spist for at være høflig.

Uanset hvilke udfordringer du oplever i dit vægttab, så lover jeg dig, at du ikke er alene med dem.

Og i dette online gruppeforløb, deler vi de udfordringer vi møder og alle vores op- og nedture i løbet af de 12 uger.

Der er kun 10 pladser, så der er tid til alle og en stor samhørighed.

Jeg vil med på GRUPPE-forløbet

Det her får du ud af at gennemføre forløbet

 • ​Du vil tabe dig til en vægt, hvor du har det godt MED dig selv og i din krop
 • Du vil opleve at dine tanker omkring mad og din vægt ikke længere fylder ufattelige mange af dine vågne timer
 • Du vil opleve indre ro og tryghed i de situationer, hvor du normalt ikke føler at du kan styre hvor meget mad du spiser
 • Du vil kunne se dig selv i spejlet og sige FARVEL til din indre kritiker, der ødelægger dit selvværd og i stedet være stolt af dig selv
 • Du vil ikke frygte at du giver dine vægt- og spiseproblemer videre til dine børn
 • Du vil kunne åbne dit tøjskab og tage lige præcis det tøj på, som DU har lyst til

-Og du vil komme dertil ved at have skabt The Feel Good Effect, der giver dig meget mere overskud, nærvær og glæde i din hverdag.

Det gør det muligt for dig at BEHOLDE dit vægttab.

Et vægttabsforløb hvor du ikke går glip af livets fornøjelser

​På onlineforløbet "The Feel Good Effect -12 ugers vægttabsforløb med plads til livets fornøjelser" kommer du til at arbejde med et vægttab ud fra en selvkærlig tilgang, hvor du ikke føler, at du skal gå glip af alt det gode i livet.

Du bliver hjulpet godt fra start med en 1:1 kostvejledning og støttet undervejs ved, at du får alle de redskaber der skal til for, at du kan knække koden til at skabe et varigt vægttab.

Løbende arbejder du med med dine forhindringer via ugentlige nye fokusområder. 

Undervejs kan du skrive med mig, hvis du har private spørgsmål,  en ugentlig fælles Zoom med de andre 9 kvinder i gruppen og en lukket facebookgruppe.

Du lærer, hvordan du fremadrettet kan tackle dine udfordringer anderledes og finder ud af hvilke vaner, der skal til for at du får skabt et vægttab, der virker for DIG!”

Du får selvfølgelig alle mine bedste koststrategier, der giver plads til chokolade og vin eller hvad du har lyst til,

Men der er meget mere …

For kost og motion kan ikke stå alene, hvis du også vil holde vægten i det lange løb.

Derfor får du også læring og værktøjer til at arbejde med de vaner, mentale overbevisninger og forhindringer i hverdagen som netop du oplever i forhold til at skabe en sund livsstil, der giver dig den krop og det overskud, du drømmer om.

Det lærer du på 12 uger

​Hvad venter dig i de 12 uger? Tag et smugkig ind i Forløbet her:

Se de 12 ugers fokusområder her

JA tak, jeg er klar!

I løbet af de 12 uger får du...

 • Opstart med 1:1 55 minutters kostvejledning med mig over Zoom, hvor vi sammen tilrettelægger kosten så den passer til dig og din hverdag

 • Et nyt fokusområde hver uge, der giver dig alle de perspektiver, der skal til for at skabe et varigt vægttab

 • Værktøjer og hverdagsfif, der hjælper dig til at finde balancen i din kost, motion, søvn og andre livsområder, der tilsammen både giver dig et holdbart vægttab.

 • Enkle øvelser, der hjælper dig til at ændre dine vaner ét overkommeligt skridt ad gangen

 • Min støtte i en ugentlig fælles Zoom hver tirsdag kl. 19.30-20.30 hvor vi samlet taler om ugen der er gået. Tro mig, der er virkelig givende at dele i et fællesskab med andre kvinder der er på samme rejse! Både fordi du hører om de andres ups and downs, der måske rimer på dine egne og fordi der opstår et helt andet commitment, når det er de samme 10 kvinder + mig, som du mødes med hver uge!

 • en lukket Facebook-gruppe kun med de andre kvinder, der også er på forløbet, hvor vi løbende kan skrive med hinanden (jeg tjekker også ind alle hverdage) og hvor I deler ugens tema/ øvelser med hinanden. - Dette hjælper dig virkelig med at holde din motivation på læringen til et HOLDBART vægttab, så dette ikke bare bliver endnu et online-forløb, som du ikke får gennemført!

 • Mulighed for forlængelse af Zoom hvis du ønsker min hjælp i mere end 12 uger.

 • Adgang til hele forløbet i tre år, så du kan tage det i dit eget tempo

Jeg vil med på 12 ugers online vægttabsforløb

Det siger mine kunder

Karina fik et varigt vægttab

Karina fik et varigt vægttab

“Min mor sagde til mig i weekenden: at starte hos dig er "det bedste du har gjort for dig selv".

Det er er over 1,5 år siden jeg startede dit forløb og ikke nok med jeg har holdt mit vægttab så har jeg nu tabt mig i alt 24 kg.

Jeg kan endelig kende og mærke mig selv igen!

Der er ikke mange der har forstået min vej hertil da "jeg jo ikke er på kur" eller bruger alle mine timer i fitness.

Men det ved jeg du gør og du gav mig redskaberne og forståelse af at lytte til sin krop og finde madro.

Og så bliver alting meget nemmere. “.

Pernille kom af med dårlig samvittighed, svedture og fik et flot vægttab

​"Hej Julie.


Tak for dig og de sidste 12 ugers forløb med vægttabsforløbet.

Hermed mine varmeste anbefalinger til dig som vægttabsmentor og selve forløbet.

Jeg fandt dig på Instagram i december, da du reklamerede for dit webinar om The Feel Good Effect og madro.

Jeg tænkte i starten, “ja ja hvad kan sådan en ung kvinde lære mig? (Jeg har jo prøvet alt)” men Julie - du har lært mig en masse og jeg skal lige love for, at du er en kvinde, der holder hvad du lover.

Jeg selv var 52 år på vej i overgangsalderen med hyppige svedeture og en vægt, der kun gik op - med mindre jeg tog en meget restriktiv diæt. Jeg har før tabt mig - men har lige så hurtig taget det hele på igen og nogle gange lidt mere. Hermed fulgte, som du siger, skyld og skam.

Dit forløb har givet mig madro, balance, væk er svedeture og et varigt vægttab er bogført. Jeg er sikker på at de allersidste kilo er ved at løsne sig og det føles fantastisk.

Så slut med restriktive slankekure, skyld, skam og dårlig samvittighed og ja tak til livet med The Feel Good Effect og Sense.

Jeg har haft stor glæde af vores zoom-møder i gruppen - vi har grint, lyttet, fået opmuntring, gode råd og fået chokolade til at smage mindre fantastisk og jeg er altid gået fra møderne med et stort smil og ro og tiltro til at jeg nok skal lykkes.

Jeg skulle hilse fra min mand, der har været “udsat” for Julie-Lykke-effekten og sige tak - tilsammen er vi blevet 20 kg lettere og kønnere i år (ca halvdelen i de 12 uger).

Jeg selv ser tilbage på den jeg var før disse 12 uger og ser mine gamle vaner i andre med lignende problemer med vægten.

Jeg fortæller hvad jeg har ændret og gør nu (kost og mindset) og gir dem selvfølgeligt dine kontaktoplysninger, hvis de er åbne for reel forandring og klar til at tage kærligt ansvar for dem selv".

Martine kom over alt/intet-tænkningen

“At møde Julie og hendes tilgang til forløbet har været virkelig befordrende og udviklende for mig.

Jeg havde 10 kg som mål – og tabte mig 11,5.

Med Sense-principperne er jeg kommet over alt/intet – fordi ’alt’ er tilladt. Og det at Julie satte barren lavt fordi mit ønskede vægttab havde en vis størrelse, var også virkelig en befrielse.

At få både kost, træning og mindset vejledning og støtte, målrettet mig, har været fantastisk og jeg kan kun give de bedste anbefalinger.”

Tilfredshedsgaranti

Jeg ved, at mit forløb virkelig kan hjælpe dig til at skabe vægttab, du er glad for.

Derfor tilbyder jeg tilfredshedsgaranti.

Det betyder, at hvis du efter den første uge ikke synes at det var noget for dig, så kan du kvit og frit annullere dit forløb og kun betale de 250 kr. for den tilsendte Sense bog, som du selvfølgelig også kan beholde.

Har vi sagt Hej?

​Mit navn er Julie, og jeg har i de sidste 15 år hjulpet mange kvinder med at opnå et varigt vægttab. Jeg har også jeg selv været igennem et vægttabsforløb, hvor jeg har tabt 40 rigtig mange kilo efter 2 graviditeter.

Jeg hjælper mine kunder gennem en holistisk og selvkærlig tilgang, hvor både krop og sind er en del af ligningen.

Den tilgang har jeg fået gennem mine forskellige uddannelser som sundhedscoach, personlig træner, prof. bachelor i ernæring og sundhed, vanecoach, trivselsmentor m.fl.

For mig er det vigtigste succeskriterie ikke, at mine kunder taber sig så meget som muligt på de 12 uger…

Det vigtigste for mig er at hjælpe kvinder til at have det godt i- og med sig selv. Og i min verden hænger det uløseligt sammen med sundhed og en krop man har det godt i.

Derfor hjælper jeg kvinder med at skabe vægttab, på en selvkærlig og realistisk måde, der passer ind i en travl hverdag.

Det giver den bedste basis for et varigt vægttab.

- og det giver glæden og overskuddet til at til at være mere for sig selv og dem man holder af

Du kan læse mere om mig her

Er du klar til at prioritere dit vægttab?

​Så tilmeld dig mit 12 ugers online vægttabsforløb og lad os komme i gang sammen.

Afklarings-samtale?

​Overvejer du at starte på mit GRUPPE online 12 ugers vægttabsforløb, så kan du booke en gratis (uforpligtende) afklarings-samtale, hvor jeg kan høre mere om dig og dine ønsker og du kan mærke om kemien mellem os er den rigtige for dig.

Du kan booke din samtale lige her:

BOOK 30 MIN SAMTALE

Pris

☆ ONLINE GRUPPE - "The Feel Good Effect - 12 ugers vægttabsforløb med plads til livets fornøjelser"

 • 55 minutters 1:1 kostvejledning
 • Du får også bogen Sense - Express tilsendt
 • 1 nyt fokusområde hver uge
 • Ugentlige fælles Zoom med mig og de 9 andre kvinder
 • Lukket facebookgruppe med min daglige tjek ind i hverdagene
 • En online gruppe med andre kvinder, der er på samme forløb som dig
 • Øvelser til at ændre dine vaner
 • Effektive værktøjer og vejledning til dit vægttab og mindset
 • Adgang til forløbet i 3 år

- NÆSTE OPSTART januar 2024

PRIS 3 x 2.500 kr.

Betales i 3 rater med en pr. måned

​​

​​ KØB FORLØBET HER ​​

​​☆

Du kan læse mere om min persondata-politik & handelsbetingelser her.

OBS hvis du har en spiseforstyrrelse (BED, anoreksi, bulimi eller ortoreksi) så har jeg desværre ikke kompetencerne til at kunne hjælpe dig.

Dog har jeg et godt samarbejde med flere der har, så du må gerne kontakte mig og jeg kan henvise dig til en af dem, afhængigt af hvad du har brug for.

Følg mig for daglig inspiration​

Sociale medier​

Gør som over 6000 andre kvinder og følg mig på de sociale medier

Her vil jeg dagligt inspirere dig via kost, træning og forskellige vaneændringer til hvordan du kan skabe sunde vaner til et effektivt & holdbart vægttab.

Der vil også komme lækre Give Aways ☆​

Julie-lykke.dk 

Lyngbyvej 389, 2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

CVR: 37840009